Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Jeugdzorgwerker AMV

Start People Den Haag Overheid

Standplaats
Den Helder
Opleiding
HBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0039489

Wij zijn op zoek naar AMV Jeugdzorg medewerkers bij het COA in Den Helder!

AMV staat voor alleenstaande minderjarige vreemdeling. Als AMV Jeugdzorg medewerker werk je met jongeren van 15, 16 of 17 jaar oud. Deze jongeren zijn zonder voogd of ouder naar Nederland gekomen en staan bekend als een kwetsbare doelgroep.

Hoe ziet een werkdag eruit?

Dagdienst: Jongeren begeleiden naar afspraken bij o.a. de IND, GZA, Nidos en AVIM. Daarnaast houd je je bezig met de vervolgprocessen van de jongeren. Hierbij is een juiste samenwerking met de (keten)partners van belang.
Avonddienst: Tijdens de avonddienst is contact met de jongeren prioriteit. Deze contactmomenten heb je middels procesmatige activiteiten zoals een hygiëneronde door woonunits en de uitgifte van eten. Er wordt tijd gemaakt voor (intake)gesprekken, maar ook veel recreatieve activiteiten. Voor de organisatie van activiteiten is ruimte voor creativiteit en eigen invulling.
Nachtdienst: De nachtdienst bestaat gedeeltelijk uit administratieve werkzaamheden. Daarnaast is er ruimte om nevenactiviteiten te onderhouden of op te starten. Als jongeren arriveren op locatie, tijdens de nachtdienst, wordt verwacht dat je deze jongere opvang biedt en voorziet van slaapgelegenheid.
Sta jij stevig in jouw schoenen, ga jij een confrontatie niet uit de weg en durf jij mensen aan te spreken op hun gedrag? Dan zijn we op zoek naar jou!

Het is een harde eis dat je voldoet aan de opleidingseis van het COA. Je moet voor deze functie een sociaal agogische opleiding op hbo niveau hebben afgerond zoals bijvoorbeeld Social Work of SPH.

Verder:

Je staat stevig in je schoenen en kan goed omgaan met verschillende emoties
Je bent communicatief vaardig
Je beschikt over een SKJ registratie of hebt de mogelijkheid om deze te behalen
Je bent beschikbaar voor 32 of 36 uur per week
Je beschikt over eigen vervoer om op deze locatie te komen.

Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) zorgt voor de opvang van asielzoekers in Nederland. Werken bij het COA is leuk en uitdagend! Met een informele werksfeer en een boeiende doelgroep zal je je geen moment vervelen.

Werken bij het COA is leuk! Met een informele werksfeer, gezellige collega's en een boeiende doelgroep zal je je geen moment vervelen!

Wij bieden jou in eerste instantie een tijdelijk dienstverband voor de duur van 6 maanden met de mogelijkheid tot verlening!

Verder bieden wij je het volgende:

Een parttime dienstverband van 32 uur;
Bruto uurloon tussen €18,17 en €23,33; ingeschaald in schaal 6 op basis van ervaring;
Een tegemoetkoming in de reiskosten;
Natuurlijk bouw je bij ons verlofuren en 8.33% vakantiegeld op;
Start People biedt je de mogelijkheid om diverse online trainingen te volgen. Bijvoorbeeld op het gebied van time management, persoonlijk leiderschap of Word/Excel;