Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Jongeren begeleider

Start People Medi Interim Breda

Standplaats
Oisterwijk
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0018837

Altijd al willen werken met jongeren in de leeftijd van 14 tot en met 18 jaar? Voor het COA in Oisterwijk zijn wij op zoek naar fulltime jeugdbegeleiders. Begeleiders die stevig in hun schoenen staan en zeer goed in staat zijn om hun eigen grenzen aan te geven worden graag uitgenodigd om te solliciteren.

Volgende week, begin september start een nieuwe pilot op het AZC in Oisterwijk puur voor deze specifieke doelgroep waarbij aangevuld moeten worden dat het hier gaat om een (zeer) intensieve begeleiding van deze jongeren. Het is bijna een 1 op 1 begeleiding.
De jongeren hebben allen gedragsproblemen en veroorzaken overlast . Als mentor ben je belast met het voeren van 1 op 1 gesprekken en stelt hierbij de toekomst van de jongere centraal. Daarnaast organiseer je groepsactiviteiten samen met je mede collega's.
In sommige gevallen behoort het uitreiken van medicijnen ook tot je taken. Je staat continue in contact met ketenpartners zoals NIDS, scholen en IND.
De nadruk in deze baan ligt voornamelijk het het outreachend werken.

UItdagende baan maar ook zeer zeker heel pittig. Omdat het een pilot betreft zit er ook een einddatum aan deze baan en dat zal 31 december 2020 zijn. Als je voldoet aan de geldige opleidingseis van medewerker AMV is de kans op verlenging in het nieuwe jaar groot.

Je ben een professional in het begeleiden van jeugd en bent in het bezit van minimaal een MBO- of HBO diploma in Sociaal Agogische richting. Daarnaast heb je ervaring met het werken met diverse culturen. Je kan goed rapporten opstellen alsmede het observeren van gedrag van (individuele) personen.
Je staat stevig in je schoenen, kunt goed omgaan met emoties en kunt heftige situaties de-escaleren.
Onregelmatig werken in zowel avonddienst, als nachtdienst. Ook weekenddiensten zijn voor jou geen probleem
In het bezit van eigen vervoer om de locatie te bereiken.

De organisatie waarvoor je gaat werken is het COA. Zij werken dagelijkse met een bijzonderde doelgroep namelijk de de opvang en begeleiding van asielzoekers. De opvang en begeleiding van de ‘bewoners’ staan bij iedere functie centraal. De aard van het werk vraagt om een betrokken en flexibele houding die uitgaat van aanpakken en doen wat nodig is om de huisvesting en begeleiding goed te regelen. De inbreng van medewerkers op hun vakgebied maakt het verschil voor de toekomst van iedere asielzoeker in Nederland.

Werk die bij je past, werk met jongeren die jouw hulp nodig hebben! Dat is het belangrijkste wat wij bieden. Daarnaast een tijdelijk contract tot het einde van het jaar, bij goed functioneren is de kans op verlenging van dit tijdelijk dienstverband zeer reëel.

Dit alles tegen een mooi salaris in schaal 6 volgens de CAO van het COA: € 18,17 tot € 23,33 bruto per uur (exclusief onregelmatigheidstoeslagen). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en relevante werkervaring;
De functie die zowel parttime (32 uur) als fulltime (36 uur) is in te vullen

Een reiskostenvergoeding van maximaal € 9,80 netto per dag. Afhankelijk van het aantal dagen dat jij werkt en de afstand van woonplaats tot locatie;