Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Junior accountmanager

Start People Goes

Standplaats
Goes
Opleiding
Overig
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0026885

Plan je eigen werk in en verdien elke maand flinke bonussen!

Zit sales in jouw bloed en wil jij je graag verder ontwikkelen als accountmanager? Grijp dan nu je kans en ga werken bij een modern marketingbureau. Als junior accountmanager richt jij je op het sluiten van deals met potentiële klanten. Het mooie van deze fulltime functie is dat je hier aan het begin helemaal in begeleid wordt. Je start namelijk met een inwerktraject van 8 weken op het hoofdkantoor. In deze periode leer je alle kneepjes van telefonische acquisitie. Aan de hand van een belscript zorg jij dat afspraken ingepland worden. Ook ga je aan de slag met jouw verkoopverhaal. Samen met je collega's ga je gesprekken oefenen om als volwaardig junior accountmanager naar klanten te kunnen.

Na 8 weken kun je zelfstandig aan de slag gaan. Het doel is om 3 dagen in de week op kantoor te bellen naar prospects. De rest van de week ben je dan op pad om bedrijven te bezoeken en de deals te sluiten. Je krijgt hierin de ruimte om je eigen afspraken in te plannen op tijdstippen die voor jou het beste uitkomen.

Elke maand krijg je targets die je moet behalen. Voor alles wat je bovenop deze targets behaalt, ontvang je een bonus. Dus als jij over een groot verkooptalent beschikt, kun je elke maand flink veel geld gaan verdienen!

Jij bent commercieel en gemotiveerd om deze uitdaging aan te gaan. Je kunt goed werken met targets en hebt een proactieve werkwijze. Verder herken jij jezelf in het volgende profiel:

  • Afgeronde mbo-4 of hbo-opleiding;
  • In het bezit van een rijbewijs B;
  • Ervaring met telefonische acquisitie.

Verder woon jij op maximaal een uur rijden van Breda. Omdat je veel op pad zal zijn, hoef je niet in de directe omgeving te wonen. Vandaar dat ook mensen uit Zeeland in aanmerking komen voor deze functie.

Jij gaat werken bij een gespecialiseerd marketingbureau in Breda. Ze zijn sinds kort één van de partners van Google geworden. Deze samenwerking zorgt voor een enorme groei van hun organisatie, waardoor ze sterke krachten zoals jij goed kunnen gebruiken. Een mooie kans dus om hier onderdeel van te worden!

Hun dienstverlening is gericht op het helpen van MKB Nederland bij hun online vindbaarheid. Door middel van de juiste marketingtechnieken toe te passen, helpen zij organisaties om beter vindbaar te worden in de zoekmachines, op social media en andere platforms.

Er heerst een fijne en informele werksfeer. Brabantse gezelligheid staat centraal, waarbij tafeltennis, airhockey, PlayStation en MarioKart in de pauze vaste prik zijn!

Dé kans om jezelf te ontwikkelen in sales en daarbij veel geld te verdienen. Daarnaast kun je rekenen op het volgende:

  • Een startsalaris tussen de €1.800 en €2.200 bruto per maand;
  • Auto van de zaak: je krijgt een Peugeot 208 of Opel Corsa;
  • Een eigen laptop en telefoon;
  • 27 vakantiedagen;
  • Maandelijkse borrels, lekkere etentjes, BBQ's en een hoop andere feestjes!

Bij gebleken geschiktheid word je direct in dienst genomen door de organisatie. Eerst zal er een tijdelijk dienstverband zijn, waarna de mogelijkheid plaatsvindt voor een contract voor onbepaalde tijd. Heb jij interesse gekregen in deze vacature? Solliciteer dan met jouw motivatie en CV. Wij zullen vervolgens op korte termijn contact met je opnemen.

Voor verdere vragen of opmerkingen over de vacature kun je contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.
M: goes@startpeople.nl
T: 0113 751 338