Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Junior Accountmanager Sales

Start People Spijkenisse

Standplaats
Breda
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0025709

Junior Accountmanager Sales
Heb jij een gedreven houding om deals te sluiten met potentiële klanten? Pak jij zonder enige moeite de telefoon op? Ga jij met een commerciële blik langs klanten? En durf je ook nog eens je collega's in de pauze uit te dagen voor een potje fifa op de Playstation of air hockey? Solliciteer dan nu voor de functie van Junior Accountmanager Sales!

Wat ga je doen als Junior Accountmanager Sales?
Als Junior Accountmanager Sales begin je met een 8 week-inwerktraject op het hoofdkantoor. In de eerste maand houdt je je vooral bezig met telefonische acquisitie. Aan de hand van het volgen van een belscript, zorg jij ervoor dat er afspraken ingepland worden voor een collega Junior Accountmanager. Na deze eerste maand zit jouw proeftijd erop en gaan we aan de slag met jouw verkoopverhaal. Door middel van rollenspellen zorgen we ervoor dat jij net zo een goede Junior Accountmanager Sales wordt als jouw collega’s.
Na dit inwerktraject ben jij helemaal klaar om zelf de baan op te gaan. Nu gaat het echte werk beginnen! Als Junior Accountmanager Sales ben jij 2-3 dagen per week op kantoor om telefonische acquisitie te plegen. Jij zorgt met deze telefonische acquisitie dat je je eigen afspraken inplant. De overige dagen ga jij zelf langs jouw eigen klanten om de beste dienstverlening te geven!

Wie ben jij als Junior Accountmanager Sales?

 • Je bezit over een MBO 4 diploma of HBO met relevante werkervaring bijv. in een callcenter of uitzendbureau;
 • Ervaring met telefonische acquisitie;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
 • Je beschikt over commercieel inzicht, je bent resultaatgericht, hebt een winnaarsmentaliteit en je werkt zelfstandig;
 • Je bent onderhandelingsvaardig en bezit uitstekende overtuigingskracht;
 • Jij woont in de omgeving van Breda;

Onze klant is een gespecialiseerd marketingbureau. Daarnaast zijn zij ook Partner van Google. Dit houdt in dat zij samen met Google sparren om het best mogelijke resultaat voor de klanten neer te zetten. Dit biedt de medewerkers de mogelijkheid om een kijkje te nemen bij Google en deel te nemen aan mooie programma’s van Google. Zij zijn een snelgroeiend online marketingbureau die nationaal en internationaal opererende klanten ondersteunt om zichzelf online beter te profileren.

Wat kun je van ons verwachten als Junior Accountmanager Sales?

 • Een uitdagende fulltime functie voor onbepaalde tijd bij de hardst groeiende organisatie van Zuid-Nederland met volop doorgroeimogelijkheden;
 • Een salaris tussen de €1800 - €2200;
 • 27 vakantiedagen;
 • Gedreven werksfeer met een team van jonge en enthousiaste collega’s;
 • In je pauze winnen van je collega’s met een potje tafeltennis, air hockey, Playstation of Mario Kart op de Nintendo!;
 • Een auto van de zaak (Peugeot 208 of een Opel Corsa), een laptop en een telefoon!;
 • Meer dan genoeg gezellige feestjes, 1x per maand een mega borrel met alles erop en eraan… in de zomer een BBQ en met kerst heerlijk uiteten;
 • 1x per jaar een evenement van Google, de beste 9 medewerkers aan de hand van prestatie, ontwikkeling en inzet worden persoonlijk getraind op het hoofdkantoor van Google!;
 • En niet geheel onbelangrijk: een hoop Brabantse gezelligheid!