Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Junior accountmanager sales

Start People Goes

Standplaats
Goes
Opleiding
Overig
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0026885

Verdien elke maand grote bonussen als junior accountmanager!

Wij zoeken gedreven mensen die zich volledig op sales willen focussen! Als junior accountmanager ben jij een kei in telefonische acquisitie en ga jij zonder enige moeite in gesprek met je klanten. Voor een opdrachtgever in Breda zoeken wij meerdere mensen die deze fulltime functie willen gaan uitvoeren. Het is belangrijk dat je binnen een uur reisafstand woont, dus ook mensen uit Zeeland zijn van harte welkom!

Jouw grootste doel is om deals te sluiten met potentiële klanten. Door te bellen probeer jij paketten van onze klant te verkopen. Om dit zo goed mogelijk te doen, start jouw baan met een inwerktraject van 8 weken op het hoofdkantoor. In de eerste maand houd jij je vooral bezig met telefonische acquisitie. Aan de hand van een belscript, zorg jij dat afspraken ingepland worden voor collega accountmanagers. Als je dit onder de knie hebt, ga je aan de slag met jouw verkoopverhaal. Door middel van rollenspellen wordt jij net zo een goede junior accountmanager als jouw collega's.

En dan gaat het werk echt beginnen! Je bent 2 tot 3 dagen in de week op kantoor om telefonische acquisitie te plegen. Hierbij zorg je ervoor dat jij je eigen afspraken inplant. De overige dagen ga je langs bij je eigen klanten om de beste dienstverlening te geven.

Het is belangrijk dat jij goed past in deze commerciële functie. Je bent in het bezit van een grote commerciële drive, waarbij je goed kunt werken met targets. Verder vragen we het volgende van je:

  • Afgeronde mbo-4 of hbo-opleiding;
  • Evaring met telefonische acquisitie;
  • In het bezit van een rijbewijs B;
  • Woonachtig op maximaal een uur rijden van Breda.

Qua persoonlijkheid ben jij iemand die een echte winnaarsmentaliteit heeft. Je werkt resultaatgericht en zelfstandig. Door jouw uitstekende overtuigingskracht haal jij het maximale uit elke werkdag.

Onze klant is een gespecialiseerd marketingbureau in Breda. Sinds kort zijn zij ook Selected Premier Partner van Google. Dit houdt in dat zij samen met Google sparren om het best mogelijke resultaat voor hun klanten neer te zetten. Enorm gaaf dus om dit van dichtbij mee te mogen maken! Ze zijn een snelgroeiend bedrijf dat nationaal en internationaal klanten ondersteunt om zichzelf online beter te profileren.

Heel veel geld! Jij kunt namelijk elke maand flinke bonussen verdienen als jij je werk goed doet. Over alles wat jij bovenop je targets verkoopt, krijg je een bonus van 9%. Als jij echte topresultaten weet neer te zetten, kan dit per maand oplopen tot duizenden extra euro's. Flink cashen dus!

Naast flink veel knaken kun je rekenen op het volgende:

  • Een startsalaris tussen de €1.800 en €2.200 bruto per maand;
  • Auto van de zaak (Peugeot 208 of Opel Corsa);
  • Eigen laptop en telefoon;
  • 27 vakantiedagen;
  • Een hoop gezellige feestjes, maandelijkse borrels, BBQ's en etentjes;
  • Eén keer per jaar een evenement op het hoofdkantoor van Google.

En uiteraard een hoop Brabantse gezelligheid, waarbij potjes tafeltennis, air hockey, PlayStation of MarioKart in de pauze vaste prik zijn!

Bij gebleken geschiktheid word je direct in dienst genomen door de organisatie. Eerst zal er een tijdelijk dienstverband zijn, waarna de mogelijkheid plaatsvindt voor een contract voor onbepaalde tijd. Heb jij interesse gekregen in deze vacature? Solliciteer dan met jouw motivatie en CV. Wij zullen vervolgens op korte termijn contact met je opnemen.

Voor verdere vragen of opmerkingen over de vacature kun je contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.
M: goes@startpeople.nl
T: 0113 751 338