Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Junior Casemanager Inkomen

Start People Purmerend XL

Standplaats
Purmerend
Opleiding
HBO
Vakgebied
Overheid
Vacaturenummer
1AV0028222

Voor de Gemeente Purmerend zijn wij zijn op zoek naar een Junior Casemanager Inkomen.

Het gaat om een tijdelijke functie tot 31-01-2021 voor 32 tot 36 uur per week. Dus zowel parttime als fulltime is mogelijk.

Werkzaamheden:

We zijn tijdelijk op zoek naar versterking voor het uitvoeren van de verordening Sociaal Medische Indicatie (SMI).
Bij het uitvoeren van deze verordening toets je of gezinnen in aanmerking komen voor een tegemoetkoming in de kinderopvangkosten, beschik je deze toeslag en doe je administratieve afhandeling er van.
Je hebt veel telefonisch contact en maakt beschikkingen op.

Je communicatieve vaardigheden moeten zowel in woord als geschrift zeer goed zijn.
Kennis en ervaring met de Suite4SociaalDomein heeft grote voorkeur evenals kennis van de participatiewet en inkomensadministratie.
Afgeronde MBO of HBO opleiding richting Sociaal Juridische Dienstverlening.

Als stad in het hart van Waterland heeft Purmerend een belangrijke regionale functie op het gebied van bijvoorbeeld zorg, cultuur en economie. Purmerend is gelegen op 18 kilometer van Amsterdam en middenin het natuurgebied Laag Holland. Met 80.000 inwoners is Purmerend uitgegroeid tot een middelgrote stad met ambities waarin het goed wonen, werken en recreëren is.

De historie van Purmerend als marktstad gaat eeuwen terug. Door haar gunstige ligging is de stad sinds de 15e eeuw een belangrijke economische en culturele trekpleister voor de regio. In de eeuwen daarna werd de betekenis van Purmerend nog groter. Het inwonersaantal steeg in snel tempo. Eind 19e eeuw woonden er ongeveer 1.500 mensen in Purmerend, in 1950 al 7.000 en vandaag de dag staat de teller op 80.000 inwoners. Purmerend verdient hiermee de naam 'groeikern'.

Purmerend is uitgegroeid tot een middelgrote stad met ambities. Die ambitie is niet alleen kwantitatief, maar ook kwalitatief van aard. We werken aan een complete stad voor inwoners en ondernemers. De laatste jaren zijn er verschillende voorzieningen bijgekomen, zoals een groot zwembad en een vernieuwend poppodium. De ontwikkeling van de binnenstad krijgt de komende jaren extra aandacht. De wens is meer levendigheid. Dus meer detailhandel, meer (dag)horeca, meer wonen.

Een tijdelijke uitdagende functie bij de Gemeente Purmerend als junior Casemanager Inkomen.