Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Junior Casemanager Inkomen Gemeente

Start People Purmerend XL

Standplaats
Purmerend
Opleiding
HBO
Vakgebied
Overheid
Vacaturenummer
1AV0028222

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging bij de Gemeente Purmerend? Ben jij adminsitratief onderlegd en heb je wellicht eerdere evaring als casemanager? Dan zijn wij op zoek naar jou! Op dit moment staat er een uitdagende tijdelijke functie open als Junior Casemanager bij de Gemeente Purmerend. Interesse? Lees dan snel verder!

Wat ga jij als Junior Casemanager bij de Gemeente Purmerend doen?

Als junior Casemanager ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van de verordering Sociaal Medische Indicatie.

Voor de Gemeente Purmerend zijn wij zijn op zoek naar een Junior Casemanager Inkomen.

Het gaat om een tijdelijke functie tot 31-01-2021 voor 32 tot 36 uur per week. Dus zowel parttime als fulltime is mogelijk.In deze functie houdt jij je bezig met het ondersteunen van gezinnen. Bij het uitvoeren van deze verordering toets jij of de gezinnen in aanmerking komen voor bijvoorbeeld een tegemoetkoming in de kinderopvangkosten vanuit de Gemeente Purmerend. Als Junior Casemanager ben jij tevens verantwoordelijk voor de beschikking van deze toeslag. Daarbij weet jij de verorderingen en tegemoetkomingen op de juiste wijze administratief te verwerken in het systeem. Naast administratieve taken sta jij als casemanager veel telefonisch in contact met de diverse partijen die zich bezighouden met Sociaal Medische Indicatie. Deze telefoon gesprekken weet jij correct te verwerken. Tot slot ben jij in deze functie verantwoordelijk voor het opmaken van de beschikkingen omtrent de tegemoetkomingen. Dit alles doe jij op een fijne werkplek binnen de Gemeente Purmerend.

Herken jij jezelf in de volgende punten?

  • Je hebt een relevante afgeronde opleiding; (Sociaal Juridische Dienstverlening MBO of HBO)
  • Je beheest de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
  • Je hebt administratieve ervaring en weet om te gaan met gevoelige informatie en documenten;
  • Je hebt bij voorkeur kennis van het Sociaal Domein;
  • Je hebt bij voorkeur kennis van de participatiewet en inkomensadminsitratie;
  • Je bent secuur en kijkt uit om te gaan werken bij de Gemeente Purmerend.

Werken bij de Gemeente Purmerend

Wij zoeken collega's die lef hebben, open en nieuwsgierig zijn, die zich er van bewust zijn dat de uitkomsten van hun handelen niet altijd te voorspellen zijn, die goed gedijen in een steeds veranderende omgeving en die het experiment omarmen. Vanzelfsprekend staat voor jou de inwoner van Purmerend centraal. 700 medewerkers werken voor onze stad. Met 80.000 inwoners heeft Purmerend een belangrijke functie op het gebied van zorg, cultuur en economie in de regio Waterland. Het is een stad met ambities waarin het goed wonen, werken en recreëren is.

Wij bieden een uitdagende functie bij de Gemeente Purmerend! De functie van Junior Casemanager Inkomen is parttime of fulltime te vervullen vanaf 32 uur per week. Werkdagen en werktijden zullen in overleg worden afgestemd.
De functie kent een tijdelijk dienstverband tot einde van dit jaar. Het salaris van deze functie is conform cao. Inschaling zal plaats vinden op basis van kennis en eravaring.

Heb je interesse? Reageer dan snel !