Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Junior Contractmanager Vastgoed overheid

Start People Zwolle Overheid

Standplaats
Zeist
Opleiding
MBO
Vakgebied
Overheid
Vacaturenummer
1AV0037863

Je onderhoudt en analyseert de bestaande contracten van de verschillende leveranciers. Je houdt daarbij rekening met de belangen van de opdrachtgever en je weet de kracht van de leverancier optimaal te benutten. Je draagt bij aan de ontwikkeling van dossiers naar het gewenste niveau van dienstverlening. Bij inkooptrajecten breng je kennis in om te komen tot een goed te managen contract. Je bent de schakel tussen externe leveranciers en de interne organisatie en bent het tactische aanspreekpunt bij incidenten, calamiteiten en vragen. Op kansen, problemen of verwachtingen speel je proactief in. Hierbij informeer je de interne stakeholders, coördineer en bewaak je de oplossingen en mobiliseer en ondersteun je de betrokken partijen.

Het betreft een functie onder kantoortijden. Bij voorkeur 5 dagen per week. 4x9 met een roostervrije dag is in overleg.

Je bent verantwoordelijk voor het:

 • onderhouden van een goede relatie met leveranciers om ervoor te zorgen dat de service delivery volgens contract en verwachting plaatsvindt en het nemen van noodzakelijke acties indien de service delivery afwijkt van de contractueel overeengekomen diensten;
 • uitvoeren van formele contractevaluaties en audits en het rapporteren aan de stakeholders over het resultaat;
 • verstrekken van input aan projecten over contractuele eisen die worden gesteld aan nieuwe of veranderde diensten;
 • verzorgen van updates van het contract en het zorgdragen voor de implementatie van de kleine changes om het in lijn te houden met de actuele dienstverlening die wordt geleverd;
 • monitoren en analyseren van rapporten en de forecast om ervoor zorg te dragen dat het contract wordt nageleefd en voor het bijdragen aan een efficiënte en traceerbare contractadministratie;
  bijdragen aan de ontwikkeling en onderhoud van operationele documenten om efficiënt contractmanagement te ondersteuner

Als junior contractmanager ben je grensverleggend bezig. Door jouw nieuwsgierigheid en innovativiteit kunnen contracten optimaal worden benut. Klantgericht werken en kwaliteit leveren zijn jouw kernwoorden. Je werkt gestructureerd, hebt analytisch inzicht en ziet snel waar verbetering mogelijk is. Samenwerken is jou op het lijf geschreven en je legt gemakkelijk contact met leveranciers. Je zoekt proactief afstemming met interne stakeholders en weet de weg te vinden binnen het politieke speelveld. Je beschikt over goede advies- en gespreksvaardigheden en hebt overtuigingskracht en bent zeer ondernemend.

Harde criteria/Eisen:

 • MBO 4 diploma, maar aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
 • Bij voorkeur CATS CM en Nevi, of bereid deze te halen;
 • 2 jaar werkervaring in een soortgelijke rol;
 • Ervaring met ProQuro of vergelijkbaar systeem is een pré.

De Landelijke Meldkamer Samenwerking (LMS) organiseert met én voor de hulpdiensten een landelijk beheerd netwerk van tien met elkaar verbonden meldkamerlocaties. Jij maakt deel uit van het Team Contract-, Leveranciersmanagement en Verwerving (CLMV), dat samen met de thema’s facilitaire services en huisvesting, HRM, financiën en control de afdeling bedrijfsvoering vormen.
Het CLMV team werkt nauw samen met Informatiemanagement en Dienstenmanagement en de Dienst Verwerving. In totaal heeft de organisatie meer dan 1500 contracten. Het Team Contract-, Leveranciersmanagement en Verwerving (CLMV) is vroegtijdig betrokken bij het inkoopproces van grote/strategische van belang zijnde contracten. Daarom zoeken we een Junior Contractmanager die er voor zorgt dat de contracten tijdens de uitnuttingsfase optimaal gemanaged worden onder de meest gunstige voorwaarden.

Wij bieden jou een uitdagende functie binnen een toonaangevende opdrachtgever binnen de Rijksoverheid. De werklocatie is Zeist (Huis ter Heideweg). De functie is voor 36 uur (fulltime) per week, de werktijden en -dagen zijn in overleg.

De functie is voor bepaalde tijd, in ieder geval tot eind 2021 maar er is kans op verlenging. Je krijgt eerst een contract voor de duur van zes maanden. Het bruto salaris per uur ligt tussen de 16,42 euro en 27,21 euro bruto. Wanneer je reist met de auto of ov staat hier een reiskostenvergoeding tegenover.

De politie werkt volgens de RIVM richtlijnen zoveel mogelijk thuis. Je bent verantwoordelijk voor je eigen thuiswerkplek, waarbij een laptop met internet een vereiste is.

Houd rekening met een uitgebreid sollicitatie traject van 6-8 weken waar een uitgebreide screening onderdeel uitmaakt van de procedure. Lees hier meer over de screening: https://kombijde.politie.nl/politie-als-werkgever/wat-we-van-jou-vragen

Ben je enthousiast geworden en wil je graag solliciteren? Dat mag via de knop 'solliciteer nu' op onze website waar je jouw cv en motivatiebrief kan toevoegen! Elke sollicitant krijgt van ons een terugkoppeling, en bij een positieve terugkoppeling volgt er een intakegesprek. Heb je vragen over de vacature? Alle informatie die wij hebben staat in deze vacaturetekst. Vanwege de grote hoeveelheid vacatures die wij aanbieden, is het voor ons helaas niet altijd mogelijk om telefonisch extra toelichting te geven. Wil je toch graag meer informatie? Je kunt een WhatsApp bericht sturen naar Marian via 06 83 15 79 52.