Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Junior Contractmedewerker Frontoffice overheid

Start People Zwolle Overheid

Standplaats
Utrecht
Opleiding
HBO
Vakgebied
Overheid
Vacaturenummer
1AV0037532

Bij de landelijke meldkamer samenwerking (LMS) van de politie, zijn we ter aanvulling van ons team op zoek naar meerdere contractmedewerkers. Als contractmedewerker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van Contractbeheer en het uitzetten van inkoopopdrachten t.b.v. de meldkamers. Zijn wij op zoek naar jou?

Je onderhoudt en analyseert de bestaande contracten van de verschillende leveranciers. Je houdt daarbij rekening met de belangen van de opdrachtgever en je weet de kracht van de leverancier optimaal te benutten. Je bent de schakel tussen externe leveranciers en de interne organisatie en bent het operationeel aanspreekpunt. Op kansen, problemen of verwachtingen speel je proactief in. Hierbij informeer je de interne stakeholders, coördineer en bewaak je de oplossingen en mobiliseer en ondersteun je de betrokken partijen.

Tot jouw verantwoordelijkheden behoren de volledige uitvoering en registratie van het inkoopdossier. Daarnaast de afstemming met interne klanten (meldkamers, projecten, MDC en LMS) en inkoop en contractmanagement.

Vakinhoudelijke taken:

 • Aanspreekpunt inkoop- en contractvraagstukken voor meldkamer, projecten, MDC en LMS
 • Uitvoeren van Contractbeheer
 • registratie van contracten en leveranciers
 • Uitvoeren van contractverlengingen
 • Uitzetten van inkoopopdrachten (zowel intern als extern)
 • Opstellen en controleren van inkoopadviesaanvragen
 • Opstellen en controleren van Afwijking Toestemming Inkoop Beleid
 • Uitvoeren van enkelvoudige en meervoudige inkoopopdrachten tot € 50K ex. Btw
 • Initiëren mini competities
 • Opstellen overeenkomsten
 • Verstrekken adhoc adviezen
 • Opstellen van rapportages

In jouw functie als contractmedewerker ben je grensverleggend bezig. Door jouw nieuwsgierigheid en innovativiteit kunnen contracten optimaal worden benut. Klantgericht werken en kwaliteit leveren zijn jouw kernwoorden. Je werkt gestructureerd, hebt analytisch inzicht en ziet snel waar verbetering mogelijk is. Samenwerken is jou op het lijf geschreven en je legt gemakkelijk contact met leveranciers. Je zoekt proactief afstemming met interne stakeholders en weet de weg te vinden binnen het politieke speelveld. Je beschikt over goede advies- en gespreksvaardigheden en hebt overtuigingskracht en bent zeer ondernemend.

Het is van belang dat je minimaal een mbo 4 diploma hebt en aantoonbaar hbo werk- en denkniveau. Twee jaar werkervaring in een soortgelijke rol is eveneens een vereiste. Daarnaast heb je bij voorkeur een CATS CM en Nevi of ben je bereid deze te halen. Ervaring met ProQuro of vergelijkbaar systeem is een pre.

Een netwerk realiseren en in stand houden van tien multidisciplinaire, technisch en operationeel geschakelde meldkamers die elkaars taken naadloos kunnen overnemen. Dat is de primaire opgave waarvoor de Landelijke Meldkamer Samenwerking (LMS) staat. Het Team Contract-, Leveranciersmanagement en Verwerving (CLMV) is verantwoordelijk voor alle contracten voor de meldkamer. Het Front Office Verwerving is het eerste aanspreekpunt voor de meldkamers, projecten, Meldkamer Diensten Centrum (MDC) en LMS. Ter aanvulling van ons team zoeken we een junior contractmedewerker Front Office Verwerving. Als junior contract medewerker ben je verantwoordelijk voor uitvoeren van (ICT) Contractbeheer en uitzetten van inkoopopdrachten (zowel intern als extern) t.b.v. de meldkamers.

 • Een uitdagende functie bij de politie in Zeist (Huis ter Heideweg);
 • Een fulltime functie voor 36 uur per week;
 • Een functie voor bepaalde tijd, in ieder geval tot eind 2021 maar er is sprake van een verlenging bij goed functioneren;
 • Het bruto salaris per maand ligt tussen de 2.562,19 euro en 4.244,03 euro bruto;
 • Reiskosten woon-werk verkeer vergoed met 0.19 cent per km. Dienstreizen vergoed met 0,28 cent per km

Houd rekening met een sollicitatie traject van 6-8 weken waar een screening onderdeel uitmaakt van de procedure. Lees hier meer over de screening: https://kombijde.politie.nl/politie-als-werkgever/wat-we-van-jou-vragen

Ben je enthousiast geworden en wil je graag solliciteren? Dat mag via de knop 'solliciteer nu' op onze website waar je jouw cv en motivatiebrief kan toevoegen! Elke sollicitant krijgt van ons een terugkoppeling, en bij een positieve terugkoppeling volgt er een intakegesprek. Heb je vragen over de vacature? Alle informatie die wij hebben staat in deze vacaturetekst. Vanwege de grote hoeveelheid vacatures die wij aanbieden, is het voor ons helaas niet altijd mogelijk om telefonisch extra toelichting te geven. Wil je toch graag meer informatie? Je kunt een WhatsApp bericht sturen naar Marian via 06 83 15 79 52.