Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

(junior) inkoopadviseur

Start People Deventer XL

Standplaats
Apeldoorn
Opleiding
MBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0013212

We zoeken een junior inkoopadviseur, die direct inzetbaar is om meervoudig onderhandse aanbestedingen te begeleiden, vanaf het eerste contactmoment met de aanvrager tot en met het sluiten van de overeenkomst en archivering van het inkoopdossier. Gemeente Apeldoorn gebruikt hiervoor de digitale tool Negometrix, inkoop- en aanbestedingsplatform.
Daarnaast wordt de junior inkoopadviseur ingezet voor de ondersteuning van het team op verschillende onderdelen (bv. marktverkenning, 1e opzet aanbestedingen in Negometrix, verzamelen gegevens uit Excel tbv spendanalyse, bewaken aanbestedingskalender).
Team Inkoop van de gemeente Apeldoorn bestaat uit 7 inkoopadviseurs (strategisch en tactisch), een inkoopondersteuner en een administratief medewerker contractbeheer.
Onderdeel van de werkzaamheden van de inkoopadviseurs is het begeleiden van alle Europese en nationale aanbestedingen en een aantal meervoudig onderhandse aanbestedingen. Het inkooppakket is divers: facilitair, beheer en onderhoud, werken, ICT, adviesdiensten, inhuur….
Vanwege veranderingen in het inkoop- en aanbestedingsbeleid zullen in 2020 ook (vrijwel) alle meervoudig onderhandse aanbestedingen via Team Inkoop worden uitgevoerd. Dit betekent een behoorlijke uitbreiding van het werkpakket van het team.

De voor te stellen kandidaat dient tenminste te beschikken over

  • een succesvol afgeronde MBO opleiding
  • zo mogelijk een afgeronde opleiding NEVI-I of vergelijkbaar
  • enige kennis van de Aanbestedingswet- en regelgeving
  • ervaring met het begeleiden van aanbestedingen bij een publieke organisatie
  • ervaring met het werken met Negometrix is een pré
  • Affiniteit met Excel
  • goede communicatieve eigenschappen, zowel mondeling als schriftelijk

De kandidaat

  • is klantgericht en kan zich goed verplaatsen in de ondersteuning die Inkoop-adviseurs nodig hebben
  • heeft een werkhouding die zich kenmerkt door flexibiliteit en dienstverlenend handelen
  • is digitaal vaardig

De gemeente Apeldoorn ontwikkelt zich op veelbelovende wijze. Met bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties wordt steeds meer samenwerking gezocht. Het gaat erom samen met alle betrokkenen richting te geven aan een stad in ontwikkeling waar 160.000 inwoners graag en goed wonen.
Bij de gemeente Apeldoorn werken circa 1.300 medewerkers binnen 11 eenheden. Start People zoekt regelmatig professionals om de gemeente klaar te maken voor de toekomst en dit ook zo te houden

Een uitdagende fulltime (36 uur per week) afwisselende functie als (junior) inkoopadviseur. In eerste instantie voor de duur van 6 maanden, mogelijk uitbereiding naar 1 jaar. Je krijgt een tijdelijk contract van Start People.
Het salaris is conform CAO Gemeenten, schaal 9 tussen E 2702,- bruto per maand tot E 3968,- bruto per maan op basis van 36 uur per week.