Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

(junior) inkoopadviseur

Start People Deventer XL

Standplaats
Apeldoorn
Opleiding
MBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0013212

We zoeken een junior inkoopadviseur, die direct inzetbaar is om meervoudig onderhandse aanbestedingen te begeleiden, vanaf het eerste contactmoment met de aanvrager tot en met het sluiten van de overeenkomst en archivering van het inkoopdossier. Gemeente Apeldoorn gebruikt hiervoor de digitale tool Negometrix, inkoop- en aanbestedingsplatform.
Daarnaast wordt de junior inkoopadviseur ingezet voor de ondersteuning van het team op verschillende onderdelen (bv. marktverkenning, 1e opzet aanbestedingen in Negometrix, verzamelen gegevens uit Excel tbv spendanalyse, bewaken aanbestedingskalender).
Team Inkoop van de gemeente Apeldoorn bestaat uit 7 inkoopadviseurs (strategisch en tactisch), een inkoopondersteuner en een administratief medewerker contractbeheer.
Onderdeel van de werkzaamheden van de inkoopadviseurs is het begeleiden van alle Europese en nationale aanbestedingen en een aantal meervoudig onderhandse aanbestedingen. Het inkooppakket is divers: facilitair, beheer en onderhoud, werken, ICT, adviesdiensten, inhuur….
Vanwege veranderingen in het inkoop- en aanbestedingsbeleid zullen in 2020 ook (vrijwel) alle meervoudig onderhandse aanbestedingen via Team Inkoop worden uitgevoerd. Dit betekent een behoorlijke uitbreiding van het werkpakket van het team.

De voor te stellen kandidaat dient tenminste te beschikken over

  • een succesvol afgeronde MBO opleiding
  • zo mogelijk een afgeronde opleiding NEVI-I of vergelijkbaar
  • enige kennis van de Aanbestedingswet- en regelgeving
  • ervaring met het begeleiden van aanbestedingen bij een publieke organisatie
  • ervaring met het werken met Negometrix is een pré
  • Affiniteit met Excel
  • goede communicatieve eigenschappen, zowel mondeling als schriftelijk

De kandidaat

  • is klantgericht en kan zich goed verplaatsen in de ondersteuning die Inkoop-adviseurs nodig hebben
  • heeft een werkhouding die zich kenmerkt door flexibiliteit en dienstverlenend handelen
  • is digitaal vaardig

De gemeente Apeldoorn ontwikkelt zich op veelbelovende wijze. Met bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties wordt steeds meer samenwerking gezocht. Het gaat erom samen met alle betrokkenen richting te geven aan een stad in ontwikkeling waar 160.000 inwoners graag en goed wonen.
Bij de gemeente Apeldoorn werken circa 1.300 medewerkers binnen 11 eenheden. Start People zoekt regelmatig professionals om de gemeente klaar te maken voor de toekomst en dit ook zo te houden

Een uitdagende fulltime (36 uur per week) afwisselende functie als (junior) inkoopadviseur. In eerste instantie voor de duur van 6 maanden, mogelijk uitbereiding naar 1 jaar. Je krijgt een tijdelijk contract van Start People.
Het salaris is conform CAO Gemeenten, schaal 9 tussen E 2702,- bruto per maand tot E 3968,- bruto per maan op basis van 36 uur per week.