4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Junior technisch tekenaar M/V

Start People Apeldoorn

Standplaats
Apeldoorn
Opleiding
MBO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
2199001866

Ben jij een werkbouwkundige die ook wat met vormgeving wil doen of een designer die de technische kant op wil dan is deze functie iets voor jou!
Voor onze opdrachtgever zijn we opzoek naar een fulltime technisch tekenaar voor het ontwerpen en uitwerken van cabines in verschillende sectoren te denken aan landbouw, grondverzet, offshore, heftrucks. Je komt te werken in de metaal industrie.
Heb je nog niet zoveel ervaring maar wel met het programma Solid Edge dan is dit de organisatie waarbij je de kans krijgt jezelf te ontwikkelen tot een volwaardige technische tekenaar

Voor deze functie:

  • Is ervaring vereist met 3D programma Solid Edge
  • Ben je opzoek naar een baan voor langere tijd
  • Heb je bij voorkeur ervaring in de metaal industrie
  • Kan je zelfstandig werken

Deze organisatie is in Apeldoorn gevestigd en makkelijk bereikbaar vanaf Arnhem en Zwolle.
Samen met je collega's werk je aan een uniek product. Je product die je ontwerpt zie je ook daadwerkelijk van begin tot eind gemaakt worden!
Bij de organisatie hangt een informele sfeer. Collegialiteit en openheid staan hoog in het vaandel. Er heerst een ontspannen sfeer en iedereen respecteert elkaar.

  • Een prettige werkomgeving
  • Een baan voor vast dienstverband
  • Werkweek van 38 uur
  • Informele sfeer