Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Transportplanner

Start People Tiel

Standplaats
Geldermalsen
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0049600

Heb jij plezier en energie gekoppeld aan het maken van een juiste transportplanning? Ben jij iemand die graag moeilijke puzzels oplost en administratief goed is onderlegd? Lijkt het jou leuk om het overzicht te bewaren, te coördineren en de planning optimaal in te richten zodat het transport vloeiend verloopt? Dan lees snel verder, want wij zijn opzoek naar jou!!

Als transportplanner is geen enkele werkdag hetzelfde. Je hebt veel informatie bij te houden, er wordt van jou verwacht dat jij snel kunt schakelen in een hectische omgeving. Door verschillende deadlines is er namelijk geen ruimte voor veel bedenktijd. Hoe je werkdag er verder uitziet, hangt af van welke dienst je werkt. Een onderdeel van het werk als junior transportplanner is dat je op verschillende tijden werkt. Dit zijn verschillende dagdiensten maar ook in de avond en nacht.

Werk je een nachtdienst, dan maak jij de feitelijke planning voor de volgende ochtend. Draai je een ochtenddienst, dan zorg jij er voor dat de chauffeurs, aan de hand van de gemaakte planning, op tijd en met alle goederen de weg op gaan. In een dagdienst is het belangrijk dat je vooruit kijkt welke voertuigen en medewerkers beschikbaar zijn voor het werk. De laatst beschikbare dienst is de afhaaldienst. Bij de afhaaldienst draait het er om dat de afhaalproducten juist worden ingeplant. Maar door jou praktische, hands-on en oplossingsgerichte instelling voel jij je als een vis in het water in deze omgeving en weet jij dit foutloos te regelen. Tevens heb jij enig technisch inzicht waardoor jij snel door hebt hoe een computersysteem werkt en weet jij dit snel eigen te maken. Daarnaast ben jij een echte teamplayer en kun jij lezen en schrijven met onze chauffeurs. Een goede samenwerking staat bij ons hoog in het vaandel en zorgt ervoor dat ons werk soepel verloopt en dat we onze klanten goed kunnen bedienen. Aan het eind van je dienst, draag jij je werkzaamheden netjes over aan je collega’s van de volgende dienst door middel van een persoonlijke overdracht of door middel van een e-mail.

Het betreft een fulltime functie voor 40 uur in de week. Je bent werkzaam van maandag tot en met vrijdag. In het weekend ben je dus lekker vrij! De werktijden verlopen in ploegendiensten. Je draait één hele week of twee weken achter elkaar dezelfde dienst.
Tijdens de opleidingsperiode werk je een aantal weken achter elkaar in dezelfde dienst. Na de opleidingsperiode ga je meedraaien in het ploegenschema. Als je als beginner start, zal je voor het inwerken eerst langere tijd achter elkaar in dezelfde dienst werken om de werkzaamheden van die dienst goed te leren. Vanaf het moment dat je alle diensten zelfstandig kunt uitvoeren, draai je volledig mee in het ploegenrooster. De ploegendiensten zijn als volgt:
Ochtenddienst: 06:00 uur - 15:00 uur;
Dagdienst: 10.00 uur - 19.00 uur;
Avond/nachtdienst: 19.00 uur - 04.00 uur;
Afhaaldienst: 09.00 uur - 18.00 uur.

Als transportplanner heb je vele kwaliteiten nodig om je werk goed uit te voeren.
Wij zoeken iemand die kwaliteit belangrijk vindt daarnaast moet je goed in het team passen en stressbestendig zijn.

Tevens zoeken wij iemand die:

 • Minimaal een MBO 4 opleiding heeft afgerond in de richting van transport en logistiek;
 • Ruime jaren ervaring met het plannen van transport;
 • Een kick krijgt van snel schakelen en problemen tijdig weet op te lossen;
 • Goed overweg kan met computers en specifieke TMS-systemen;
 • Kennis en ervaring heeft met het MS-Office-pakket;
 • Communicatief vaardig is en goed contact kan onderhouden met chauffeurs;
 • Woonachtig is in de regio Geldermalsen en beschikt over eigen vervoer.

Het transportbedrijf waar jij voor komt te werken bestaat al meer dan 100 jaar. Zij zitten al die tijd al gevestigd in Geldermalsen en dit is goed bereikbaar vanaf Nijmegen, Den Bosch en Tiel. Inmiddels is de vierde generatie aan het roer, je kan wel zeggen dat dit dus een echt familiebedrijf is. Sinds 2021 mag het bedrijf zichzelf Hofleverancier noemen. Zij zijn zich voortdurend aan het ontwikkelen op meerdere gebieden. Met de inzet van de medewerkers, vaste partners en collega’s binnen het TransMission netwerk streven ze dagelijks betrokken, betrouwbaar, transparant en flexibel naar het overtreffen van verwachtingen. Dit zei één van de werknemers over het bedrijf “We zijn een gezond en modern transportbedrijf, een oud bedrijf in een moderne jas.”
Nieuwsgierig naar meer? Begrijpelijk! Uiteraard vertellen wij je graag meer over deze mooie uitdaging. Je kunt ons bereiken op 0344 615 363 of stuur een Whatsapp bericht naar 06-5108632

 • Een leuke uitdagende baan voor 40 uur in de week met vaste werkdagen van maandag t/m vrijdag;
 • Bij een leuke baan hoort natuurlijk ook een goed salaris. Dit is natuurlijk afhankelijk van jouw ervaring, wanneer iemand 7 jaar aantoonbare werkervaring heeft stroomt hij/zij binnen op €3.000,-/€3.5000,-;
 • Werken in ploegendiensten waarbij je één hele week of twee weken achter elkaar dezelfde dienst draait. Hierop krijg jij natuurlijk een ploegentoeslag van 11,25%;
 • Mogelijkheden om ambities verder te ontwikkelen;
 • Wij bieden jou ook de leukste werkgever in de omgeving van Tiel, namelijk Start People! Wij leven de ABU CAO na. Hierin bouw je per gewerkte fulltime werkweek 4 verlofuren op. Feestdagen worden doorbetaald én als kers op de taart ontvang je 8,33% vakantiegeld! Wil je wekelijk sof vier- wekelijks verloond worden? Jij bepaalt!