4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Juridisch Administratief Medewerker overheid

Start People Amsterdam XL

Standplaats
Almere
Opleiding
HBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
6498004637

Ben jij als administratief medewerker op zoek naar een nieuwe juridische uitdaging? Ben jij juridsich onderlegd of heb je eerdere relevante werkervaring opgedaan? Lees dan snel verder! In deze functie als juridisch administratief medewerker sta jij dagelijks in contact met klanten, zorg jij voor een kloppende administratie!

Wat ga jij doen als juridsich administratief medewerker bij het UWV?

In deze functie sta jij dagelijks in contact met de klanten van het UWV. Dit doe jij door de klanten van het UWV te helpen biij het aanrvagen van de WW. Dit betekent dat jij de klanten helpt met het aanvragen van de WW. Dit doe jij door telefonisch in contact te staan met de klant. Je bespreekt de aanvraag en helpt de klant bij eventuele andere vragen over de WW. Naast dat je telefonisch contact hebt met de desbetreffende klant zorg jij ook voor een kloppende administratie. Dit doe jij door de aanvraag van de WW op de juiste manier in te voeren en te controleren in het systeem. Daarnaast draag jij zorg voor het controleren van de aanvragen die worden gedaan. Dit om de aanvragen zo soepel mogelijk te laten verlopenen de klant naar tevredenheid te helpen. Kortom, een functie waarin je goed kan groeien en met uitdagende administratieve taken!

Herken jij jezelf in de volgende punten:

  • Je bent klantgericht, resultaatgericht besluitvaardig en kan goed samenwerken
  • Je hebt minimaal een MBO4 diploma bij voorkeur in de juridische richting.
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je hebt affiniteit met cijfers
  • Daarnaast ben je per 1 november fulltime beschikbaar

Je komt te werken bij het UWV, een groot overheidsorgaan met de locatie in Amsterdam. Daarbij zoeken wij iemand die zich graag een functie zoekt voor een langere periode! Het UWV met locatie Amsterdam houdt zich bezig met het afhandelen en verwerken van uitkeringen. De locatie in Amsterdam is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Wij bieden een uitdagende baan waarin je een nieuwe stap kan maken in jouw carriere! Voor deze functie wordt je volledig opgeleid. Daarnaast is er ruimte voor meer ontwikkeling via een onbeperkt aanbod en online trainingen. In eerste instantie is deze functie ingestoken voor onbepaalde tijd. Het salaris ligt tussen de €2000 en € 28000 euro bruto per maand op basis van een volledige aanstelling. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring. Wanneer je met het openbaar vervoer zal reizen wordt dit volledig vergoed.

Heb je interesse? Reageer dan snel! De start van de functie ligt op 1 november.