Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Juridisch Adviseur Overheid

Start People Roermond Overheid

Standplaats
'S-Gravenhage
Opleiding
HBO
Vakgebied
Juridisch
Vacaturenummer
1AV0065318

Ben jij een professional en vind je het leuk om zowel algemene vragen over wet- en regelgeving als vragen over de verblijfsrechtelijke status van individuele vreemdelingen telefonisch te beantwoorden? Krijg je er daarnaast energie van om excellente service te verlenen aan onze ketenpartners en om de klanttevredenheid naar een nog hoger niveau te tillen? En vind je het leuk om in een dynamische, productieve en hectische omgeving te werken waar geen dag hetzelfde is?
Ja? Dan zoeken wij jou!

Voor een grote overheidsinstantie in het centrum van Den Haag zijn wij op zoek naar Juridisch Klantadviseurs voor 36 uur per week.
Als Juridisch Klantadviseur ben jij het eerste inhoudelijke aanspreekpunt voor onze klantgroep. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het behandelen van alle vragen van onze klantgroep binnen de vreemdelingenketen.
Het betreft een callcenteromgeving die inbound is ingericht en waar je telefonisch de (aan)vragen afhandelt.
Hiervoor sta je veel in contact met directe collega’s en collega’s van andere afdelingen om de vragen van de klant zo goed mogelijk te beantwoorden. Je werkt zelfstandig en je doet er alles aan om onze klantgroep vriendelijk en op een gelijkwaardig niveau te woord te staan. Je kunt niet alleen inhoudelijk
lastige zaken moeiteloos overbrengen, je kunt ook goed luisteren, je inleven en het juiste antwoord op “maat” geven. Samengevat, de klant voelt zich adequaat geholpen en begrepen wanneer jij ze te woord hebt gestaan.

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur op bestuurlijk/juridisch vlak. Ervaring met telefonisch contact is een pluspunt, maar het gaat ons vooral om de inhoudelijke kennis.
 • Je bent op je best in contacten met de advocatuur en partners binnen de vreemdelingenketen en de Vreemdelingenwetgeving heeft geen geheimen voor jou;
 • Je hebt uitstekende contactuele en communicatieve vaardigheden;
 • Je weet je ook adequaat uit te drukken in het Engels;
 • Je bent integer en omgevingsbewust;
 • Je kunt goed luisteren en je gaat accuraat te werk;
 • Je hebt een resultaatgerichte en klantgerichte instelling;
 • Je bent goed in plannen en organiseren en ook ben je in staat analytisch oordeel te vormen;
  Daarnaast ben je stressbestendig en flexibel ingesteld;
  Ook heb je zelfontwikkeling/leervermogen hoog in het vaandel staan;
  Tot slot (en niet geheel onbelangrijk): je beschikt over een gezonde dosis humor.

Je komt te werken bij onze opdrachtgever binnen de Rijksoverheid binnen de vreemdelingenketen. Je hebt veel contacten met de diverse ketenpartners over Vreemdelingencirculaire, het Vreemdelingenbesluit, de Vreemdelingenwet, het Voorschrift vreemdelingen en de Rijkswet op het Nederlanderschap.
De opdrachtgever is gevestigd in het cemtrum van Den Haag en perfect bereikbaar met het openbaar vervoer.
Je werkt op kantoortijden tussen 8.30 en 17.00 uur. In het team hangt een goede, professionele werksfeer waar iedereen collegiaal met elkaar omgaat.

 • Een salaris tussen € 2.806,44 en € 3.548,80 bruto per maand o.b.v. 36 uur (BBRA schaal 9). Inschaling vindt plaats op basis van relevante kennis en ervaring;
 • Een parttime/fulltime werkweek tussen 32 en 36 uur per week;
 • Een tijdelijk contract van 6 maanden met zekere kans op verlenging;
 • Je start met een gedegen opleidingstraject;
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,20 p.km. wanneer je fietst, € 0,07 p.km. met de auto en 100% van je gemaakte kosten wanneer je reist met het OV
 • Werken bij een maatschappelijk betrokken en toonaangevende opdrachtgever;
 • Een gezellig team waarin transparant gewerkt wordt en iedereen gedreven is op verbeteren en innoveren;
 • m je persoonlijke ontwikkeling op peil te houden bieden wij je talloze, gratis, online trainingen via GoodHabitz