Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Juridisch Medewerker

Start People Utrecht Overheid

Standplaats
Zevenaar
Opleiding
MBO
Vakgebied
Overheid
Vacaturenummer
1AV0045064

Voor het COA in Zevenaar (goed te bereiken vanuit Arnhem) zijn we op zoek naar een Juridisch Medewerker.

Als medewerker van de unit plaatsing maak je onderdeel uit van de asielketen binnen de aanmeldunit en de aanmeldcentra. Je analyseert/beoordeelt de aanmeldingen voor opvang van asielzoekers. Je verzorgt de registratie van asielzoekers die opvang krijgen. Je verzorgt de distributie en logistiek van asielzoekers richting de aanmeldcentra en de bijbehorende opvanglocaties. Je plant diverse activiteiten van de rust –en voorbereidingstijd. Je neemt deel aan de planning van de algemene asielprocedure. Je verzorgt het administratieve proces met betrekking tot de plaatsing en logistiek in de reguliere opvang na de algemene asielprocedure. Je verzorgt de afstemming met de opvanglocaties. Je bent namens het COA aanspreekpunt en vraagbaak voor de ketenpartners binnen het aanmeldcentrum.

Als juridisch medewerker met taakgebied plaatsing ben je werkzaam binnen een aanmeldcentrum van de IND. De functie houdt onder andere in het faciliteren van de rust en voorbereidingstermijn en de algemene asielprocedure. Daarnaast verzorg je de toelating tot de opvang en de logistiek binnen de opvang. Dit gebeurt in nauwe afstemming met de opvanglocaties en de ketenpartners.

 • Je hebt een afgeronde relevante opleiding op HBO niveau in juridische richting;
 • Je hebt kennis van Word en Excel en maakt je andere automatiseringsprogramma’s snel eigen;
 • Je bent omgevingsbewust en in staat om juridische stukken te lezen, analyseren en beoordelen;
 • Enige relevante werkervaring op het gebied van planning en administratie;
 • Nauwkeurig, in staat snel te schakelen tussen werkzaamheden, stressbestendig, in staat onder tijdsdruk te presteren, een sterke persoonlijkheid, prioriteiten stellen, initiatiefrijk en kunnen organiseren.

Het COA is de organisatie in Nederland voor de opvang en begeleiding van asielzoekers. Het COA is een unieke organisatie met een bijzondere doelgroep. De opvang en begeleiding van de ‘bewoners’ staan bij iedere functie centraal. De aard van het werk vraagt om een betrokken en flexibele houding die uitgaat van aanpakken en doen wat nodig is om de huisvesting en begeleiding goed te regelen. De inbreng van medewerkers op hun vakgebied maakt het verschil voor de toekomst van iedere asielzoeker in Nederland.

 • Een uitdagende functie van 36 uur per week te Zevenaar; (fulltime)
 • Start datum begin mei;
 • Bruto uurloon: € 18,17, exclusief onregelmatigheidstoeslag;
 • Een tijdelijk dienstverband voor 6 maanden met kans op verlenging;
 • Een tegemoetkoming in de reiskosten;
 • Wij bieden trainingen aan, passend bij jouw functie om je verder te kunnen professionaliseren;
 • Je krijgt toegang tot de online leeromgeving GoodHabitz om leuke trainingen en cursussen te volgen.