Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Juridisch Medewerker (Senior) 36 uur

Start People Utrecht Overheid

Standplaats
Utrecht
Opleiding
HBO
Vakgebied
Overheid
Vacaturenummer
6537001671

Voor de afdeling gebiedsfinanciering zijn wij op zoek naar juridisch medewerker voor het plattelandsontwikkelingsprogramma. Dit programma valt onder de afdeling Investerings- en Marktmaatregelen en is een samenvoeging van de afdeling marktordening en de drie niet grond gebonden subsidieteams. Binnend de functie beorodeel jeaanvragen voor subsidie en je zult veel met de inhoud bezig zijn. Bovendien overleg je met directe collega's en heb je contact met bijvoorbeeld provincies over lopende dossiers. Als jurdisch medewerker ben jij verantwoordelijk voor zowel de juridisch als financiële beoordeling op diverse Europese subsidieregelingen. Jij beoordeelt de subsidieverlening, vaststellingen en de betalingen.

Met jouw kennis en ervaring op het gebied van uitgevoerde wet- en regelgeving speel je een belangrijke rol bij de beoordelingen van de subsidieaanvragen. Omdat de voorwaarden van de regeling en EU conformiteit van groot belang zijn werk jij nauwkeurig met een analytische blik.

Aan de hand van opgestelde criteria pak jij projecten zelfstandig op. Je werkt veelal zelfstandig en hebt meerdere projecten tegelijkertijd lopen, waarvoor je snel moet kunnen schakelen en je werkzaamheden moet kunnen plannen. Uiteraard zijn je collega’s er om je in te werken en met je te sparren waar nodig, maar deze beoordelaarsfunctie heeft een flink zelfstandig karakter. Omdat je gekoppeld wordt aan een regio werk je nauw samen met medewerkers van de provincies. Je bouwt aan een constructieve samenwerking. Door secuur te werk te gaan en auditproof te schrijven zorg jij voor een adequate vastlegging van de beoordelingen.

De opdrachtgever vindt het belangrijk dat medewerkers klantgericht zijn, deskundig en kosten efficiënt werken en streven naar een optimale in- en externe samenwerking.

 • Voor deze functie zijn we op zoek naar een persoon met minimaal HBO plus werk- en denkniveau die zich snel kennis op het gebied van de uitgevoerde wet- en regelgeving kan eigen maken.
 • Je hebt ervaring met het uitvoeren van subsidieregelingen en met het begeleiden en coachen van medewerkers en je bent daarin succesvol.
 • Je bent resultaatgericht en gericht op samenwerking.
 • Je hebt een goed analyserend vermogen en gevoel voor cijfers.
 • Je bent gewend diverse belangen bij afwegingen te betrekken en je hebt een uitstekende omgevingssensitiviteit.
 • Je kunt auditproof schrijven en bent communicatief vaardig. Je hebt kennis en visie op het gebied van procesverbetering.

Kennis van de agrarische sector en het uitvoeringsplatform EU is een pré.

Start People Utrecht overheid staat exclusief opgesteld voor arbeidsbemiddeling binnen de Rijksoverheid in de provincies Utrecht. Binnen de organisatie waar je komt te werken als beoordelaar heerst een prettige werksfeer en zijn de medewerkers klantgericht, deskundig, en zorgvuldig en wordt er gestreefd naar optimale in- en externe samenwerking.

 • Fulltime functie voor 36 uur
 • Functie gewaardeerd in schaal 10, startend €17,12salaris tussen € 2.750,28 en 3.885,96 bruto per maand o.b.v. 36 uur (BBRA schaal 9). (salaris tussen
 • Standplaats Utrecht
 • Reiskostenvergoeding van € 0,20 p.km. wanneer je fietst, € 0,07 p.km. met de auto en 100% van je gemaakte kosten wanneer je reist met het OV
 • Maatschappelijk betrokken en toonaangevende opdrachtgever

Interesse? Solliciteer dan direct?