Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Kassamedewerker parttime

Start People 's-Hertogenbosch

Standplaats
's-Hertogenbosch
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0020108

Als cassière ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten van de vesteiging in Den Bosch. Dit begint met de eerste begroeting in de winkel en eindigt met het afrekenen van de aangeschafte producten van de klant. Jij begint de dag standaard met het controleren van de inhoud van de kassalade voordat de eerste klanten binnenkomen.
Als kassamedewerker attendeer jij klanten verder op de lopende acties en probeer jij de klantvraag zo goed als mogelijk te beantwoorden. Uiteraard schakel jij hiervoor met collega's wanneer dit nodig is. Wanneer het wat rustiger is in de winkel kijk jij of jij jouw collega's ergen mee kan helpen. Zo moet de koffiehoek onderhouden worden en ruim je waar nodig de kassameubel op. Jouw dag eindigt met het afsluiten en tellen van de kassa.

Als kassamedewerker heb jij bij voorkeur al ervaring als cassiere of kassier. Dit is echter zeker geen vereiste. Het is belangrijker dat jij sociaal ingesteld bent en communicatief goed kan schakelen met de klanten. Daarnaast beschik jij over basis rekenvaardigheden die jij tijdens het afrekenen kan inzetten. Voor deze functie is het verder van belang dat jij op zaterdag altijd beschikbaar bent. De overige contracturen zullen in overleg ingepland worden.

Het bedrijf is een groothandel in bouwmaterialen voor de vakman. In totaal hebben zij 46 vestigingen in Nederland waaronder dus ook één in Den Bosch.

Het betreft een parttime functie voor langere tijd ter uitbreiding van het team. Je krijgt direct een tijdelijk contract met een zekere vastigheid in uren.