4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Operator productie

Start People Utrecht XL

Standplaats
Nijkerk
Opleiding
MBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0004898

Ben jij de operator die wij zoeken? Heb jij de intentie om door te kunnen groeien? heb jij uitdaging nodig op de werkvloer?
lees dan snel hieronder verder;

Bij Euroma in Nijkerk zijn wij opzoek naar operators . Het betreft een functie met veel verantwoordelijkheid bij een productie bedrijf in Nijkerk voor het maken van sauzen. Binnen deze functie zal jij je voornamelijk bezig houden met verschillende facetten van het vak. Je bent scherp op de hygieene en durft je collega's daar ook op aan te spreken waar nodig. ook ben jij degene die verschillende processen goed in de gaten houdt en dat de kwaliteit wordt gewaarborgd. Daarnaast zorg je ervoor dat de technische staat van de lijnen opperationeel blijven.

Nu ben jij benieuwd waar jij komt te werken niet waar?

Wil jij een eerste Impressie van het bedrijf in nijkerk? kijk dan snel het onderstaande filmpje;
https://youtu.be/A8i_7w0S6c8

Wil jij weten hoe jou dag eruit ziet als Operator? kijk dan snel hier;
https://youtu.be/gxfvPLPSdFQ

In een dynamische productie omgeving ga jij aan de slag als lijnoperator. Je wordt in eerste instantie goed begeleidt en ingewerkt om daarna zelfstandig de hele afdeling te kunnen onderhouden. Ben jij energiek, fysiek in orde, leergrierig, pro-actief, kwaliteitsgericht, eravaren en vind je het fijn om zelfstandig te werken en ben je een gemotiveerde, betrouwbare lijn operator? Dan zoeken wij jou en kun jij snel aan het werk!

ps. een gezonde dosis humor is altijd welkom.

Werken bij Euroma betekent werken in een omgeving waar oprechtheid en authenticiteit worden gewaardeerd. Waar je kansen krijgt om door te groeien. In een stimulerende ambiance werk je aan producten die je zelf graag gebruikt in de keuken. Mensen werken graag bij Euroma vanwege de nuchtere instelling en de open en toekomstgerichte cultuur. Een groot goed waar we ons voor blijven inzetten.

Onze klanten zijn topspelers in de internationale food business. Zij vertrouwen op ons om marktkansen te benutten en efficiënte en betrouwbare totaaloplossingen te bieden. Ook consumenten behoren tot onze klantenkring. Zij kennen ons als leverancier van de beste kruiden en specerijen en de mooiste smaakcomposities op basis van pure, natuurlijke ingrediënten. B2B of B2C, we leveren de beste kwaliteit in eigentijdse foodconcepten.
Onze medewerkers zijn daarvan doordrongen. Werken bij Euroma betekent voorop lopen in een wereld die al vooruitstrevend is. In goede onderlinge samenwerking zijn we in staat de behoeftes van onze klanten in oplossingen om te zetten, heerlijke producten te ontwikkelen en excellente service te bieden.

Robert Hoogstra (CEO)
Hij kwam binnen als stagiaire bij Euroma en ontwikkelde zich al snel door tot het management van het bedrijf. Inmiddels is Robert Hoogstra CEO van hetzelfde, maar tegelijkertijd een compleet vernieuwd Euroma.

Euroma wil Europa’s meest klantgerichte partner in smaak zijn, die de food business voorziet van op specerijen gebaseerde oplossingen. aldus Robert Hoogstra.

Wanneer u solliciteert op de vacature dan nemen wij contact met u op en doen wij een telefonische intake.
Vergeet niet uw CV bij te voegen in de bijlage om u te kunnen beoordelen op uw competenties.
Vervolgens word u uitgenodigd voor een gesprek bij Euroma om u te beoordelen of u binnen het team past en voldoet aan de verwachtingen.

A.d.h.v. het gesprek op locatie, mag je wellicht beginnen en gaan wij alle documenten voor je klaar zetten.

  • Schaal 4 salaris conform Euroma CAO a 12,32.
  • 14% Werken in een 2-ploegendienst (evt. 3 ploegen)
  • 23% ploegentoeslag (bij 3 ploegen hogere toeslag)
  • Meer dan 100 online cursussen en trainingen op ons online opleidingsplatform, of wellicht een certificaat behalen die van toepassing is voor jouw functie.
  • HACCP certificaat te behalen, tevens ook verplicht.
  • 8,33% vakantie geld.
  • 25 vakantie dagen o.b.v. 40 urige werkweek.
  • Fulltime job voor een bepaalde tijd met een eventuele verlenging.
  • Reiskosten vergoeding van 19ct. Per km tot een maximum van 70 km retour.