Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Keukenspecialist showroom

Start People Ulft

Standplaats
Zutphen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0058164

Geen dag hetzelfde? Elke klant een nieuwe uitdaging? Deze baan als Verkoopadviseur Keukens is dan ongetwijfeld iets voor jou!

Wat ga je doen?
Iedere klant is anders, met andere wensen. Het is je taak om klanten tevreden te stellen én je commerciële focus te hebben op resultaten. Klantvriendelijkheid en klanttevredenheid staan bij jou hoog in het vaandel. Mét je skills en persoonlijke inzet past deze gevarieerde, zelfstandige baan perfect bij jou!

 • Het is je taak om keukens in een keukenspeciaalzaak te gaan verkopen. Uiteindelijk ben jij het 'gezicht' van de keukenspeciaalzaak en zorg je ervoor dat de klant de zaak met een goed gevoel en tevreden verlaat!
 • Je luistert goed naar de klantwens, haalt de specifieke klantsituatie i.v.m. mogelijkheden (ruimte, leidingen etc..) naar boven; kortom je inventariseert bij de klant.
 • Vervolgens ontwerp je, in overleg met de klant, een keuken op maat met behulp van een 3D-computerprogramma.
 • Zo informeer en adviseer je klanten bij de aanschaf van een complete keuken.
 • Afsluitend zorg je voor een volledige administratieve orderregistratie en bestelling van de keuken.
 • Je plant de plaatsing van de keuken in en coördineert de montage van de keuken.
 • Aansluitend verleen jij de aftersales.
 • Verder neem je een actieve rol in het team, bij drukte vang je op waar nodig, je bedenkt plannen en acties om de verkoop te bevorderen, je zorgt voor een nette winkelpresentatie, zorgt dat je adequaat op de hoogte blijft van winkelacties, kortingsacties enz.

De werklocatie is Zutphen!
Het aantal uren per week kan in overleg worden vastgesteld (fulltime of anders in overleg). Overigens is het, ongeacht het aantal uren per week, wél belangrijk dat je ook in de weekenden en op feestdagen inzetbaar bent!
Het gaat om een baan voor onbepaalde tijd!

Jij hebt natuurlijk het liefst al ervaring met de verkoop van keukens. Maar ook kandidaten die gewerkt hebben in de verkoop van bijvoorbeeld sanitair of ervaring hebben in de woninginrichting zijn zeer welkom om te solliciteren!

In elk geval breng je mee:

 • verkoop-ervaring, adviserende verkoopkennis,
 • rustige, vriendelijke houding, stressbestendig bij drukte;
 • goed met mensen om kunnen gaan, interesse in hun wensen, attent;
 • commercieel gedreven, klantgericht en resultaatgericht;
 • affiniteit met technische aspecten van keuken-inrichting;
 • MBO+ denkniveau en kennis van Word, Excel en Outlook;
 • ervaring met 3D-tekenprogramma Simar/Winner is een pré;
 • goed kunnen organiseren en goed overzicht weten te bewaren (taken, prioriteiten, winkelgebeuren);
 • administratief inzicht, accuratesse;
 • bereidheid om op zaterdagen, zondagen en op feestdagen te werken (7-dagen open concept)!

Past een professionele aanpak, een goede teamsfeer en een modern winkelconcept helemaal bij jou?
Deze keukenspeciaalzaak is met ruim 40 winkels één van de grootste en meest toonaangevende keukenaanbieders van Nederland.
De vacature betreft de winkellocatie te Zutphen. De showroom is nieuw, modern en ruim. De klanten komen in een centrale entree waar ook de ingang van twee woonwinkels is, binnen en de sfeer is direct gastvrij!

Tevredenheid van de klant staat bij deze keukenzaak met stip-op=1! De kwaliteit is bij hen belangrijk, maar de prijs die de klant betaalt is minstens zo van belang. Men zorgt ervoor dat de klant altijd direct de beste keukenprijs krijgt dus hiervoor hoeft geen onderhandeling plaats te vinden. Deze 'andere manier' van klantbenadering tref je vaak niet aan bij andere grote keukenaanbieders en dit maakt deze onderneming onderscheidend!

Deze baan biedt ontzettend veel zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en uitdaging. Geen dag is hetzelfde en als jij er gelukkig van wordt om de klant een mooie keuken te verkopen en tevreden te stellen dan is er geen leukere baan denkbaar!
Verder is de sfeer onderling met je collega's heel prettig en vind je er een gezellig team.
Het gaat hier om een baan voor langere tijd, bij gebleken geschiktheid voor vast.
Het salaris is afhankelijk van ervaring en achtergrond en is marktconform. Het zal in overleg met je worden vastgesteld.

Interesse? Solliciteer via de button en wij nemen contact met je op!
Liever eerst persoonlijk contact? Bel naar 0315-631500 of e-mail je CV naar Start People Ulft.