Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Keukenverkoper showroom

Start People Ulft

Standplaats
Zutphen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0058164

Is een klant centraal stellen helemaal jouw ding en heb je een goed ruimtelijk inzicht? Als Keukenverkoper kun je klanten met een goed advies een prachtige aankoop laten doen waarna ze nog lang aan jou en jouw werkgever zullen denken. Ga maar na; als jij een keuken gaat kopen, dan wil je toch met een goed gevoel aan het aankoopmoment kunnen terugdenken?!

Als jij ervaring hebt als Keukenverkoper, of je je hebt eerder in een vergelijkbare functie gewerkt bijvoorbeeld op het gebied van sanitair, interieurinrichting of vergelijkbaar, en je bent op zoek naar een (andere) vaste baan? Dan is deze vacature heel interessant!
Onze opdrachtgever biedt jou een baan direct op contract. Je gaat dan deel uitmaken van een enthousiast en prettig winkelteam dat er gezamenlijk de schouders onder zet. Werken in de showroom van deze moderne keukenspeciaalzaak is elke dag weer uitdagend.

Wat ga je doen?

 • Het is je taak om keukens in een keukenspeciaalzaak te gaan verkopen. Uiteindelijk ben jij het 'gezicht' van de keukenspeciaalzaak en zorg je ervoor dat de klant de zaak met een goed gevoel en tevreden verlaat!
 • Je luistert goed naar de klantwens, haalt de specifieke klantsituatie i.v.m. mogelijkheden (ruimte, leidingen etc..) naar boven; kortom je inventariseert bij de klant.
 • Vervolgens ontwerp je, in overleg met de klant, een keuken op maat met behulp van een 3D-computerprogramma.
 • Zo informeer en adviseer je klanten bij de aanschaf van een complete keuken.
 • Afsluitend zorg je voor een volledige administratieve orderregistratie en bestelling van de keuken.
 • Je plant de plaatsing van de keuken in en coördineert de montage van de keuken.
 • Aansluitend verleen jij de aftersales.
 • Verder neem je een actieve rol in het team, bij drukte vang je op waar nodig, je bedenkt plannen en acties om de verkoop te bevorderen, je zorgt voor een nette winkelpresentatie, zorgt dat je adequaat op de hoogte blijft van winkelacties, kortingsacties enz.

De werklocatie is Zutphen (of eventueel Terborg - in overleg)!
Het aantal uren per week is in principe fulltime (al is part time werken zeker bespreekbaar). Je werkuren kunnen in overleg worden vastgesteld waarbij je overigens ook in de weekenden en op feestdagen inzetbaar bent!
Het gaat om een baan, direct op contract, bedoeld voor een dienstverband voor onbepaalde tijd!

Jij hebt natuurlijk liefst al ervaring met de verkoop van keukens. Maar ook kandidaten die gewerkt hebben in de verkoop van bijvoorbeeld sanitair of ervaring hebben in de woninginrichting zijn zeer welkom om te solliciteren!

In elk geval breng je mee:

 • adviserende verkoop-ervaring;
 • klantvriendelijk, stressbestendig bij drukte;
 • goed met mensen om kunnen gaan, interesse in hun wensen, attent;
 • commercieel gedreven, klantgericht en resultaatgericht;
 • affiniteit met technische aspecten van keuken-inrichting;
 • MBO+ denkniveau en kennis van MSOffice;
 • ervaring met 3D-tekenprogramma Simar/Winner is een pré, geen must;
 • goed kunnen organiseren en goed overzicht weten te bewaren (taken, prioriteiten, winkelgebeuren);
 • administratief inzicht, accuratesse;
 • bereidheid om op zaterdagen, zondagen en op feestdagen te werken

Je gaat werken in de showroom van een moderne keukenspeciaalzaak. De winkellocatie in Zutphen (of Terborg) is één van de showroom locaties van een groep van ruim 40 winkels. Deze keten is één van de grootste en meest toonaangevende keukenaanbieders van Nederland.
De showroom is nieuw, modern en ruim van opzet. De klanten komen binnen via de centrale entree waar zij tevens enkele woonwinkels kunnen bezoeken die ook behoren bij de woonwinkel-combinatie waaronder deze keukenaanbieder valt. De winkel- en werksfeer is er prettig en gastvrij!

Tevredenheid van de klant staat bij deze keukenzaak met stip-op=1! De kwaliteit is bij hen belangrijk, maar de prijs die de klant betaalt is minstens zo van belang. Men zorgt ervoor dat de klant altijd direct de beste keukenprijs krijgt dus hiervoor hoeft geen onderhandeling plaats te vinden. Deze manier van klantbenadering tref je vaak niet aan bij andere grote keukenaanbieders en dit maakt deze onderneming onderscheidend!

Deze veelzijdige baan biedt zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en uitdaging.
Geen dag is hetzelfde en hou jij ervan klanten tevreden te stellen, dan is er geen leukere baan denkbaar!
De onderlinge sfeer met je collega's is heel prettig en je vind je er een gezellige werkomgeving.
Het salaris is afhankelijk van ervaring en achtergrond en is marktconform. Het zal in overleg met je worden vastgesteld.
Het bedrijf biedt een compleet opleidingsprogramma en kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. pensioenregeling en korting op meubels en keukens, enz.

Wil je direct solliciteren? Gebruik de sollicitatiebutton op deze pagina.
Heb je liever eerst even persoonlijk contact? Bel of e-mail naar Start People Ulft: 0315-6315o0/ulft@startpeople.n;