Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MiB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

 

 


Klantadviseur in opleiding

Start People Utrecht Overheid

Standplaats
Almere
Opleidingsniveau
HBO
Vakgebied
Callcenter
Vacaturenummer
6537001580

Een parttime baan voor langere tijd met een kosteloze opleiding tot klantadviseur, coach of teamleider, wie wilt dit nou niet? UWV Almere biedt je deze mooie kans!

Als klantadviseur bij het klantcontactcenter van het UWV Almere help jij werkgevers die ongepland contact opnemen via de beschikbare kanalen telefonie, internet, mail, chat en sociaal media. Kenmerkend in het klantcontact is het verlenen van hoogwaardige dienstverlening waarbij de klant centraal staat. De klant krijgt ongeacht het kanaal waarlangs hij contact legt altijd een direct, juist en volledig antwoord als oplossing voor zijn probleem aangeboden.

Wij zijn voor UWV Almere op zoek naar flexibele en leergierige klantadviseurs. Ben jij in staat om klanten telefonisch of per e-mail te woord te staan en vragen te beantwoorden over hun uitkering? Dan is deze functie perfect voor jou!

Als klantadviseur ga jij je bezig houden met de volgende werkzaamheden:

 • Het beantwoorden van klantvragen die per telefoon of e-mail binnenkomen;
 • Het registreren van de klantvraag;
 • Terugbelverzoeken inzetten indien de klantvraag niet direct beantwoord kan worden;
 • Rapporteren van knelpunten in de dagelijkse werkzaamheden aan de leidinggevende.
 • Schakelen tussen de verschillende computerprogramma's.

Kortom jij bent het eerste aanspreekpunt!

Wil je meer weten over deze functie? Bekijk dan onderstaand filmpje over werken als klantadviseur bij UWV KCC. https://www.youtube.com/watch?v=zX3TNAsggUA

Voor de functie klantadviseur bij het UWV in Almere zoeken wij gemotiveerde en klantgerichte medewerkers die zich graag verder willen ontwikkelen. Inhoudelijke kennis over wetten en regelgeving is niet vereist, alles wat je moet weten staat in de systemen. Wel is het van belang dat je als klantadviseur bij het UWV goed kan schakelen tussen verschillende systemen.

Daarnaast zijn de volgende zaken van belang:

 • Werk-/denkniveau havo/ MBO3 niveau;
 • Ervaring met klantcontact en werken in een resultaatgerichte omgeving;
 • Ervaring met telefonische of administratieve werkzaamheden;
 • Commitment voor langere periode. Je hebt de intentie om een langere tijd bij UWV KCC aan het werk te gaan (minimaal 3 jaar);
 • Om kunnen gaan met werkdruk en jezelf willen blijven verbeteren;
 • Je bent flexibel inzetbaar, met een minimum aantal uren van 16 uur per week. Jouw rooster ontvang je 10 werkdagen van tevoren;
 • Verklaring Omtrent Gedrag kunnen overhandigen;
 • Bereidheid om extra te werken bij drukte;
 • Je volgt zonder moeite protocollen en regels;
 • Je vindt het geen probleem om met targets te werken.

UWV Klantencontact is één van de grootste telefonische contact centers van Nederland. Naast telefonisch contact behandelt het UWV ook vragen via mail, chat en social media. UWV Klantencontact is de afdeling waar klanten terecht kunnen met vragen over hun uitkering. De vragen kunnen gaan over de diverse sociale verzekeringswetten, zoals WW, WIA, ZW en Wajong.

Je komt terecht op de afdeling klantenservice waar je je als klantadviseur bezig houdt met een professionele afhandeling van binnenkomende klantvragen. De vragen die je gaat krijgen vanuit werkgevers zijn erg afwisselend en uitdagend, je zult je dus geen dag vervelen! Het is jouw taak om de klant zo goed en duidelijk mogelijk te informeren, zodat de klant met een tevreden gevoel ophangt. Voor de klant is er tenslotte maar één UWV. Je komt te werken in een team van leuke collega’s die hard werken, maar zeker ook houden van een grapje en een dolletje. Omdat je werkt met wet- en regelgeving leer je heel veel over de verschillende procedures. Daarnaast biedt het UWV je de mogelijkheid om een MBO3 én aansluitend een MBO4 diploma te halen in de richting van klantenservice.

De afdeling Klantencontact van UWV is gecertificeerd conform de hoge standaarden van het Customer Operations Performance Center (COPC), een internationaal keurmerk speciaal voor Contact Centers. Daarmee is UWV de enige overheidsinstelling wereldwijd die gecertificeerd is.

Een leuke baan voor langere tijd, minimaal 3 jaar!;

 • Startdatums in december 2018 en januari 2019
 • UWV heeft een gedegen opleidingsplan klaar liggen. Tijdens de eerste 6 weken word je goed voorbereid en klaargestoomd om aan de slag te gaan klantadviseur. Gedurende deze periode ben je 32 uur per week beschikbaar, verdeeld over vier dagen.
 • Na je opleiding zijn er flexibele contracten mogelijk, met een minimum aantal uren van 16 uur per week. Je werkdagen en je precieze contracturen worden in overleg met jou vastgesteld.
 • De mogelijkheid tot het volgen van mbo 3 of 4 opleiding;
 • Reiskostenvergoeding conform UWV Cao met een maximale vergoeding per dag van € 8,68 voor de auto en 100% vergoeding met openbaar vervoer (geen vergoeding voor de tunnel);
 • Het startsalaris is € 11,38 bruto per uur. Heb je een goede beoordeling dan ontvang je ieder jaar een periodiek. Bovenop de doorgroeimogelijkheden ontvang je ieder jaar een eindejaarsuitkering van 8,33% over jouw gewerkte uren.

Wil jij iets betekenen voor mensen met een uitkering? Kun jij snel typen en goed schakelen tussen systemen? Wil jij intern een opleiding volgen en voor een langere tijd aan de slag? Wacht niet langer en maak er werk van!
Ben jij degene die wij zoeken? Wacht niet langer, solliciteer en kom werken via Start People!
Heb je toch nog twijfels na het lezen van bovenstaande vacature? Neem dan contact op via 030-7519140 en vraag naar de mogelijkheden!