Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Klantadviseur UWV (parttime)

Start People Assen Overheid

Standplaats
Groningen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Callcenter
Vacaturenummer
1311003277

Sta jij graag mensen telefonisch te woord in een adviserende rol? En ben je op zoek naar een uitdagende baan met toekomstperspectief? Dan hebben wij een leuke baan voor jou! Start People is voortdurend op zoek naar enthousiaste klantenservice medewerkers voor het UWV in Groningen!

Als klantadviseur help je klanten telefonisch verder. Je stelt ze gerust als ze een vraag hebben over hun uitkering of als ze werk zoeken. Je achterhaalt in het gesprek de klantvraag en zoekt het antwoord op de vraag op in de kennisbank. Je beantwoordt vragen op een manier waarbij de klant zich begrepen voelt en het antwoord ook snapt.

Naast dat je telefonisch klanten te woord zal staan, zal je ook klantvragen per e-mail gaan beantwoorden. Dit zorgt voor een leuke afwisseling in je functie!

De eerst volgende instroom is 2 september, lees hieronder snel verder of wij op zoek zijn naar jou!

Je start je baan bij UWV met een interne opleiding van 6 weken. Houd er rekening mee dat je gedurende de opleiding 30 uur per week beschikbaar moet zijn. Deze opleidingsuren krijg je uitbetaald.

Na de opleiding werk je minimaal 16 uur en maximaal 36 uur per week tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 17:00 uur. UWV stelt je wisselende werkdagen en contracturen in overleg met jou vast, er wordt echter wel flexibiliteit van jou verwacht! Je ontvangt je rooster 7 werkdagen van tevoren.

Daarnaast is het van belang dat jij de Nederlandse taal goed beheerst in woord en geschrift. Je bent servicegericht, stressbestendig en leergierig.
Je hebt aantoonbaar MBO4 werk- en denkniveau, of bent in het bezit van een HAVO of mbo3 diploma.

UWV zorgt voor de uitvoering van werknemersverzekeringen, zoals de WW, WIA, WAO en Ziektewet. Het Klantencontactcentrum verwerkt ieder jaar miljoenen telefoontjes en e-mails van klanten, werkgevers en zakelijke relaties. De mensen bij UWV Klantcontact in Groningen zorgen snel voor een antwoord of oplossing. Ze vertalen ingewikkelde sociale verzekeringswetten in begrijpelijke taal. Online waar het kan, persoonlijk waar het nodig is.

Je ervaart bij het UWV in Groningen een fijne professionele werksfeer en werkt met enthousiaste collega’s. Het kantoor is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, slechts 3 minuten lopen vanaf het station!

  • Een leuke parttime baan voor langere tijd, minimaal 3 jaar!
  • Goed salaris: Het bruto uurloon bedraagt € 11,72 bruto per uur
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% over je gewerkte uren
  • Elk jaar een periodieke verhoging bij een goede beoordeling
  • 25 vakantiedagen op jaarbasis (bij fulltime dienstverband)
  • Volledige reiskostenvergoeding met het ov en een tegemoetkoming in reiskosten met auto/fiets
  • 8% vakantietoeslag
  • Gratis en onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van GoodHabitz (online leeromgeving)

Wil jij iets betekenen voor mensen met een uitkering? Kun jij snel typen en goed schakelen tussen systemen? Wil jij intern een opleiding volgen en voor een langere tijd aan de slag? Wacht niet langer en maak er werk van!

Solliciteer en kom werken via Start People!