Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Klantenservice CZ

Start People Recruitment Center Zuid

Standplaats
Sittard
Opleiding
MBO
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
4046000280

Tegen het einde van het jaar, tussen de intocht van Sinterklaas, kerststress en het opstellen van goede voornemens door, is voor veel mensen ook het moment dat ze gaan nadenken over hun zorgverzekering en eventuele wijzigingen. Dit levert natuurlijk veel vragen op en jij bent de persoon die deze mensen gaat helpen en adviseren. Als eerste aanspreekpunt ben jij het visitekaartje van CZ en beantwoord je alle vragen die mensen hebben. Ook het snel oplossen van eventuele problemen of klachten behoort tot jouw takenpakket. Vanuit de vestiging in Goes ga je aan de slag.

Jij bent iemand die er voldoening uit haalt om mensen te helpen en streeft naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Dit doe je door iedere dag het beste uit jezelf te halen.

Om deze functie goed uit te kunnen voeren is het verder belangrijk dat:

  • je ervaring hebt me klantcontact (op welke manier dan ook);
  • je verzekeringen interessant vindt en mensen hierover graag zou informeren;
  • je op communicatief vlak sterk in je schoenen staat;
  • oplossingsgericht werken jou typeert;
  • feedback bij jou altijd welkom is;
  • je beschikt over een MBO 3 diploma.

Daarnaast kun je schakelen tussen verschillende computersystemen en efficiënt zoeken op internet. Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift en je hebt basiskennis van de Engelse taal. Voor het uitoefenen van deze functie is een certificaat WFT Zorg verplicht. Start People draagt er zorg voor dat jij dit certificaat kunt behalen.

Het klant contact centrum van CZ is een dynamische omgeving. Daarom is het van belang dat je flexibel inzetbaar bent. De openingstijden van de Front Office zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 19:00 uur. Hoeveel uren wil je wekelijks werken? Je mag zelf jouw voorkeur aangeven. Je kunt kiezen tussen 16-24 uur, 24-32 uur of 30-36 uur. Het blijft echter van belang dat je flexibel inzetbaar bent binnen de eerder genoemde openingstijden.
In de periode van 1 november 2019 tot en met 31 januari 2020 worden de openingstijden verruimd. De openingstijden van de Front Office zijn dan van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 21:00 uur en zaterdag tussen 10:00 en 14:00 uur. Ook in deze periode is het van belang dat je flexibel inzetbaar bent.

Wij bieden je een parttime of fulltime functie binnen een grote stabiele organisatie. De werkomgeving is dynamisch en uitdagend en zorgt daarmee voor de nodige afwisseling. Je mag een mooi WFT certificaat halen die voor je persoonlijke ontwikkeling en je cv een mooie toegevoegde waarde is. Ook bieden wij:

  • Een marktconform salaris van € 13,43 bruto per uur;
  • Volledige vergoeding voor reizen met openbaar vervoer en een tegemoetkoming in reiskosten voor de auto. Tunnelkosten worden niet vergoed;
  • Parttime of fulltime functie met vrijheid in het indelen van je eigen rooster;
  • Tijdelijk dienstverband t/m januari met kans op verlenging bij goed functioneren.

Klinkt goed toch? Heb je interesse solliciteer dan direct of neem voor meer informatie contact op met 040-7516660 of mail naar rc-zuid@startpeople.nl