4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Klantenservice Lelystad (€10,84 per uur)

Start People Recruitment Center Noord Oost

Standplaats
Lelystad
Opleiding
MBO
Vakgebied
Callcenter
Vacaturenummer
4045000207

Ben jij iemand met ervaring in het klantcontact en die zich daarin verder wil ontwikkelen? Dan ben je bij Feenstra aan het juiste adres! Als klantenservice medewerker bij Feenstra bieden wij jou een uitdagende en afwisselende baan waar geen dag en geen gesprek hetzelfde is!
De afdeling klantenservice is het eerste aanspreekpunt voor mensen die een storing hebben aan hun Cv-ketel. Jij bent diegene die mensen te woord staat voor het oplossen van hun problemen op afstand. Wanneer jij het probleem niet via de telefoon kan oplossen zorg jij ervoor dat er een monteur langs gaat bij de desbetreffende klant. Tijdens de gesprekken luister jij zorgvuldig en speel jij in op wat jij denk dat er moet gebeuren, naast de telefonische werkzaamheden los je ook vragen op van klanten via de mail.

Voor deze functie is het van belang dat je recente ervaring hebt in de klantenservicebranche. Je bent zeer flexibel inzetbaar tijdens de openingstijden van het Service Center op maandag t/m zondag tussen 06:00 uur en 23:00 uur.

Wij zoeken daarnaast kandidaten met de volgende competenties:

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Computervaardig;
 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, de Engelse taal is een pré;
 • Tussen de 24 en 40 uur per week beschikbaar;
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Eigen vervoer;
 • Vanaf 20 mei 3 weken fulltime beschikbaar.

Sinds haar ontstaan in 1947 is Feenstra marktleider op het gebied van installatietechniek. Feenstra is het enige installatiebedrijf in Nederland met landelijke dekking. Met meer dan 1.500 medewerkers beheert, verzorgt en onderhoudt Feenstra onder meer de Cv-ketels, ventilatiesystemen, beveiligingsinstallaties en zonnepanelen van meer dan 800.000 Nederlandse huishoudens. Feenstra staat daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar klaar voor haar klanten.

Als je voor Feenstra Lelystad aan de slag gaat krijg je een uitgebreid inwerktraject van waar je zelf het Feenstra gevoel gaat ervaren en dit Feenstra gevoel straks kunt overbrengen op de klanten. Feenstra zal jou begeleiden in jouw ontwikkeling en groei én doet er alles aan om te zorgen dat jij je gelukkig voelt in je werk!

 • Een uitdagende en afwisselende baan;
 • Een bruto uurloon van €10,84 per uur excl. toeslagen;
 • Toeslag in de avond (max 129,64%) en weekend uren (max 184,50%);
 • Reiskostenvergoeding tot een maximaal bedrag van €7,88 per dag;
 • Doorgroeimogelijkheden naar andere afdelingen in de organisatie;
 • Een leuk team!

Denk jij dat deze functie voor jou geschikt is en woon je in de buurt van Dronten, Almere of Harderwijk? Twijfel dan niet en solliciteer direct!

Heb je vragen? bel of app dan gerust naar 088-8379912 of 06-43066044