Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MiB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

 

 


Klantenservice medewerker

Start People Arnhem XL

Standplaats
Arnhem
Opleidingsniveau
MBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1206009014

Als Agent Service Center ben jij het eerste aanspreekpunt voor alle vragen over onze betaalautomaten en Webservice oplossingen. Je vindt het leuk om veel telefonisch klantcontact te hebben en je gaat graag de uitdaging aan om snel te schakelen en passende oplossingen te bieden voor problemen.

Onze Agent Service Center houdt zich bezig met de telefonische afhandeling van vragen van onze klanten over de diverse producten en diensten van CCV Nederland. In de contacten met de klant zet je net dat stapje extra om echte klantwaarde te realiseren. Door goed te inventariseren en door te vragen biedt je een passende oplossing aan voor elke klantvraag. Onze omgeving verandert in rap tempo. Jij wilt jezelf continue ontwikkelen, je staat open om nieuwe dingen te leren en werkt samen met je collega’s voor een optimale klantbediening op ons servicecenter.

Met jouw communicatieve skills weet jij telefonisch de vraag achter de vraag te achterhalen en de klant op een vriendelijke manier te adviseren richting een passende oplossing. Als early adaptor ben je als een van de eerste op de hoogte van nieuwe technische snufjes en maak je nieuwe producten snel eigen. Leergierig, accuraat en flexibel zijn eigenschappen die goed bij jou passen. Verder heb je:

 • een sterk ontwikkeld analytisch vermogen;
 • ervaring als klantenservice medewerker;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • de mogelijkheid en flexibiliteit om buiten reguliere werktijden te werken (van maandag t/m zondag)
 • een afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau 4;
 • uitstekende kennis van de Nederlandse taal.
 • fulltime vanaf 36 of 40 uur per week, ook parttime mogelijkheden vanaf 28 en 32 uur per week.

Je werkt voor de divisie Services die onderdeel uitmaakt van CCV Nederland, gevestigd in Arnhem.  Deze divisie telt ruim 250 medewerkers en zorgt met haar serviceorganisatie (24/7) voor optimale klantondersteuning, zodat ruim 137.000 klanten altijd en overal zorgeloos gebruik kunnen maken van onze betaaloplossingen. Het bedrijf is goed bereikbaar vanuit Apeldoorn, Doetinchem, Nijmegen.

Je toekomstige collega’s zijn open, collegiaal, geïnteresseerd en gedreven. We vragen best veel van je, maar we bieden ook veel. Zo krijg je alle kansen om je te ontwikkelen en heb je diverse studiemogelijkheden. Bij ons krijg je:

 • je start bij ons op maandag 4 maart 2019 op uitzendbasis, in de toekomst is het mogelijk dat je bij CCV een vast contract krijgt aangeboden;
 • de eerste weken zullen bestaan uit een uitgebreid opleidingstraject;
 • een uitdagende baan, met keuze voor 36 of 40 uur per week, echter 28 en 32 uur ook bespreekbaar)
 • een startsalaris van € 2173,- bruto per maand op basis van 40 uur;
 • een professionele en informele werkomgeving met enthousiaste collega’s.