Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Klantenservice medewerker

Start People Apeldoorn

Standplaats
Apeldoorn
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0004858

De beste service leveren aan klanten..
dat is voor jou vanzelfsprekend, want die wil je zelf toch ook ontvangen?! Jij zorgt er dan ook voor dat elk contact wat jij met klanten hebt, met een glimlach wordt afgesloten. Of het nou een vraag over de orderstatus is, of een klacht over een product; jij weet er elke keer weer een positieve wending aan te geven!

Als klantenservice medewerker sta jij klanten niet alleen per telefoon te woord, maar beantwoord je ook hun vragen die via mail binnenkomen. Daarnaast zorg jij er ook nog voor dat alles goed wordt geregistreerd en voer je de bijkomende administratieve handelingen uit. Een drukke baan, dat is dus zeker! Maar gelukkig weet jij goed je prioriteiten te stellen en blijft het leveren van een fantastische service voor jou altijd bovenaan staan.

Hoe je dat doet, dat is helemaal aan jou! Geen belscript of leidinggevende die jou verteld hoe een gesprek gevoerd moet worden. Jouw klantgerichte mindset en doelgerichte werkhouding zijn hierin leidend. Samen met het klantenservice team zorgen jullie voor het leveren van de beste service voor alle klanten.

 • Jij hebt MBO werk en denkniveau;
 • Jij wil fulltime (40 uur per week) aan de slag
 • Jij hebt een flexibele, klantgerichte en enthousiaste werkhouding;
 • Jij bent bereid om naar Uddel, je werklocatie, te reizen;
 • Jij vindt het geen probleem om op zaterdag te werken;
 • Jij vind het leuk om met collega's te borrelen en jaarlijks een gezellige zomer BBQ te hebben!

Als klantenservice medewerker kom je niet zomaar ergens te werken.
Hier worden hoge kwaliteit tuinmeubels en tuinproducten verkocht, om ervoor te zorgen dat de klant volop kan genieten van het zijn/haar tuin.

Bij ons heerst er een flexibele en mensgerichte cultuur. Er wordt oprechte interesse in jou getoond en je kunt er zeker van zijn dat je erbij gaat horen alsof je familie bent. Er wordt gewerkt in zelfsturende teams wat ervoor zorgt dat je veel verantwoordelijkheid krijgt, maar dat zorgt soms ook voor een wat chaotische werkomgeving. Dit maakt het een uitdaging om hier te werken.

Nog een kenmerkend aspect voor werken bij de klant, is dat er volop doorgroeimogelijkheden zijn. Blijk jij een salestijger in je te hebben? Dan kun je doorstromen naar de afdeling verkoop. Vind jij het leuk om klanten niet alleen telefonisch maar ook face-to-face te woord te staan? Dan zijn er altijd mogelijkheden om als adviseur in de winkel aan de slag te gaan. Doordat een aantal huidige klantenservice medewerkers deze stap hebben gemaakt, krijg jij nu de kans om jouw carrière binnen dit bedrijf op de klantenservice afdeling te starten!

 • Een fulltime baan voor langere tijd met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • Een startsalaris van €1750,- bruto per maand o.b.v. fulltime bij 22 jaar en ouder;
 • Een reiskostenvergoeding van €5,- netto per dag;
 • Een salarisverhoging als je overgenomen wordt door Fonteyn;
 • De mogelijkheid om intern door te groeien naar een andere functie;
 • Iedere vrijdag of zaterdag een gezellige borrel;
 • De mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de fitness ruimte!