Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Klantenservice medewerker

Start People Lelystad

Standplaats
Lelystad
Opleiding
Overig
Vakgebied
Callcenter
Vacaturenummer
1AV0029031

Wil jij aan de slag bij een dynamisch bedrijf in de zorg? Heb jij ervaring in de klantenservice én affiniteit met de zorg? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou!

Als customer service medewerker in Lelystad houd je je bezig met het beantwoorden van vragen voor patiënten van onze opdrachtgever in Lelystad. Ben jij een ster in klantcontact? Ben jij communicatief vaardig en kan je goed schakelen in systemen? Dan past deze baan perfect bij jou. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het telefonisch of per e-mail te woord staan van de patiënten. De patiëntgegevens worden gecontroleerd, gearchiveerd en verwerkt en de vragen worden genoteerd in Navision. Daarnaast zorg je er voor dat er contact wordt onderhouden met de zorgverzekeraars, het medische personeel en de patiënten. Ook verwerk je bestellingen en doe je de facturatie. Eens in de zoveel tijd vindt er een overleg plaats en uiteraard woon jij die bij, zodat je altijd op de hoogte blijft van wat er speelt in de organisatie!

 • Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau;
 • Beschikbaar voor 40 uur per week;
 • Je hebt ervaring met een telefonische klantenservice functie;
 • Ervaring en/of affiniteit met de zorg is een grote pré;
 • Je kan overweg met computers en systemen, daarnaast is kennis van Navision een pré;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Onze opdrachtgever is een wereldleider in gassen, technologieën en diensten voor de industrie en de gezondheid. Zij zijn actief op het gebied van SlaapApneu, Zuurstof-, Vernevel- en PEP-therapie. Op doorverwijzing van artsen en specialisten vanuit ziekenhuizen begeleiden ze de patiënten in hun therapie aan huis door hen te voorzien van de gepaste zorg ondersteuning en de benodigde medische hulpmiddelen. Daarnaast leveren ze slaap diagnostische apparatuur en bijbehorende services aan ziekenhuizen en slaapcentra. Hun missie? '“Patiënten voorzien van medische producten en service die bijdragen aan het beschermen van het kwetsbare leven in de keten van zorg van ziekenhuis tot thuis.” Het bedrijf is sinds kort verhuisd richting Lelystad en daarom nog erg in opbouw. Voor jou dus een extra uitdaging om hier samen met jouw collega's iets moois van te maken! Het bedrijf is gevestigd naast de A6. Er zijn genoeg parkeerplekken maar kom je met het openbaar vervoer is dat ook geen probleem. Vanaf station Lelystad Centrum rijden er bussen!

 • Een fulltime baan voor onbepaalde tijd bij één van de leukste opdrachtgevers voor 40 uur in de week;
 • Werkdagen van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot en met 17.00 uur, 's avonds en weekends ben je dus altijd vrij!
 • Een baan in een dynamische omgeving;
 • Een salaris van €12,70 bruto per uur, waarbij je kan kiezen tussen wekelijkse of vier-wekelijkse
  betaling;
 • Heel veel interessante, interne trainingen;
 • Een gratis account van GoodHabitz;
 • Een super leuk en groot team met een gezellig kantoor;
 • Woon je buiten Lelystad? Geen probleem. Dan ontvang je uiteraard reiskostenvergoeding!

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Laat jouw cv achter. Wij zien jouw
sollicitatie graag tegemoet via de sollicitatieknop!
Heb je toch nog vragen? Bel ons op 0320-285123 of stuur een e-mail naar lelystad@startpeople.nl.