Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Klantenservice medewerker

Start People Leiden

Standplaats
Huizen
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Callcenter
Vacaturenummer
1AV0022652

Heb jij servicegerichtheid in je DNA en weet je tegelijkertijd van aanpakken? Bewaar jij overzicht en rust in stressvolle situaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Voor het hoofdkantoor van de grootste supermarktketen in Europa zijn we op zoek naar enthousiaste klantenservice medewerkers.

De komende maanden zijn er enorm veel feestdagen zoals; Black Friday, Sinterklaas, Kerst, Oud en Nieuw en Valentijnsdag. Hierdoor neemt de drukte enorm toe op de klantenservice. Om deze te ontlasten zoeken zij voor minimaal 3 maanden extra personeel.

Je werkzaamheden bestaan uit het beantwoorden van klantvragen per mail. Dit kan bijvoorbeeld een vraag zijn over de levertijd, het retour sturen van een product of een klacht.

Verder laat je het niet na om de werkwijze van onze Customer Care te optimaliseren, wanneer je verbeterpunten ziet en ben je pas tevreden als onze klanten dat ook zijn!

 • Je beschikt over een afgeronde MBO-4 opleiding of je hebt HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt ervaring opgedaan in een klantenservice-omgeving, of je hebt hier zeer sterke affiniteit mee
 • De Nederlandse taal beheers je zowel mondeling als schriftelijk erg goed
 • Je bent servicegericht en zelfstandig. Jij doet wat nodig is om de klant het beste te helpen
 • Je bent stressbestendig en empathisch en daarmee ben je een prettig en begripvol aanspreekpunt voor onze klanten
 • Je bent een echte aanpakker en hebt een ‘hands-on’-mentaliteit. Je werkt efficiënt en effectief
 • Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, doorzettingsvermogen en een flexibele instelling waardoor we de klant zo optimaal mogelijk kunnen bedienen
 • Je bent doelgericht en gaat planmatig te werk. Je hebt je zaken altijd goed in orde. Voor jou geldt, afspraak is afspraak!
 • Je bent bij voorkeur woonachtig binnen een straal van 20 km van Huizen

Verder ben je minimaal 24 uur per week beschikbaar. Daarnaast ben je minimaal 2 weekenddagen per maand beschikbaar voor onze openingstijden in het weekend. Ook doordeweeks ben je 1 avondshift per week beschikbaar. Je hebt wisselende werktijden, in shifts van 4 of 8 uur, tussen 8:00 en 21:00 doordeweeks en tussen 10:00 en 18:00 in het weekend.

Voordat je volledig mee gaat draaien als klantenservice medewerker, doorloop je eerst een trainingsperiode van 13 weken. In deze trainingsperiode ben je 32 uur per week beschikbaar. De werktijden zijn op de maandag, woensdag, donderdag en vrijdag, tussen 9:00 en 18:30 uur (8 uur per dag).

Je gaat werken bij de grootste supermarktketen in Europa. Het bedrijf is actief in ruim 30 landen. In Nederland hebben ze meer dan 19.000 medewerkers in ruim 425 filialen. De klant staat centraal en het bedrijf heeft oog voor duurzaamheid, bijvoorbeeld door steeds meer biologische, diervriendelijke en duurzame producten in het assortiment op te nemen én door de bouw van de meest duurzame winkels en distributiecentra van Nederland. Die betrokkenheid strekt zich ook uit naar de medewerkers. De supermarktketen zorgt voor een gezonde werk-privé balans, voldoende groei- en ontwikkelingsmogelijkheden en uiteraard de juiste beloning.

 • Een bruto uurloon van €10,-
 • Laptop van de zaak
 • Thuiswerken
 • Contract voor bepaalde tijd ( minimaal 3 maanden)