Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Klantenservice medewerker

Start People Enschede

Standplaats
Enschede
Opleiding
MBO
Vakgebied
Callcenter
Vacaturenummer
1AV0047751

Kijk jij uit naar een uitdagende klantenservice functie? Ben jij als medewerker klantenservice communicatief vaardig en denk jij altijd in oplossingen? Ben jij tot slot op zoek naar een dynamische functie in een prettige informele werkomgeving? Kom dan werken als medewerker klantenservice.
We zijn per direct op zoek naar nieuwe collega's. De functie medewerker klantenservice is voor 24 tot 40 uur per week. Dus zowel parttimers als fulltimers worden uitgenodigd te solliciteren!

Wat ga jij als medewerker Klantenservice doen?

Als medewerker klantenservice bij jij het eerste aanspreekpunt voor klanten. In deze functie sta jij de klanten te woord bij vragen over hun aankoop, advies geven over groepenkasten etc.
De klanten weten jou te bereiken via de telefoon, e-mail, Webchat, Facebook Messenger en op Whatsapp. Als medewerker klantenservice sta jij de klanten te woord en ga jij voor 100% klanttevredenheid.

Beschik jij over de volgende eigenschappen en vaardigheden? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

Je beschikt over minimaal MBO werk en denkniveau;
Je hebt aantoonbare werkervaring met klantcontact;
Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar en bent ook bereid om af en toe op een avond en 1 keer per 2 weken op zaterdag te komen werken;
Je bent zeer klantgericht;
Je beschikt over enig technisch inzicht of staat ervoor open om dit te leren.

Het bedrijf waarvoor we op zoek zijn naar klantenservice medewerkers is een groeiende organisatie gevestigd in Enschede. Zij zijn een elektrotechnische groothandel. Groepenkasten en laadpalen zijn hun specialiteit. Ze hechten heel veel waarde aan betrokkenheid en saamhorigheid. Zij geloven dat vrijheid, creativiteit, plezier en een fijne werkomgeving bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en daarmee de groei van hun organisatie.

Je komt te werken in een team van enthousiaste klantenservice medewerkers. Het is geen standaard callcenter waar je terecht komt maar een nieuw modern kantorenpand. Je wordt on the job ingewerkten ze kunnen niet wachten om met jou kennis te maken!

Heb je nog vragen over het bedrijf en ben je nieuwsgierig geworden? Bel vandaag nog met Start People op 053-4814600 en kies voor optie 3.

Wij bieden in eerste instantie een dienstverband voor onbepaalde tijd binnen een uitdagende en zeer afwisselende baan bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. Op lange termijn bestaat de kans om op vast contract te komen bij de opdrachtgever, als jij je laat zien. Doordat de afdeling sterk werkt aan vernieuwing, is er binnen deze functie volop ruimte voor eigen inbreng en nieuwe ideeën. Dit maakt de baan zo leuk voor mensen die met een organisatie willen meedenken.

Wat kan jij nog meer verwachten?

Het bruto uurloon ligt tussen de €10,40 en €11,54 bruto per uur;
De functie is zowel parttime of fulltime te vervullen vanaf 24 uur in de week;
Je werkt voornamelijk van maandag tot en met vrijdag tijdens kantoortijden;
De functie is gevestigd in Enschede. De locatie is goed aan te reizen met eigen vervoer of openbaar vervoer.

Heb je interesse? Reageer dan snel! Wie weet heb jij deze week al een kennismaking bij dit bedrijf!