Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Klantenservice medewerker

SP Almere XL

Standplaats
Almere
Opleiding
Overig
Vakgebied
Callcenter
Vacaturenummer
1AV0049658

Heb jij aantoonbare ervaring in de klantenservice en bij voorkeur in de logistieke richting? Ben jij per direct beschikbaar (parttime / fulltime) tussen 24 en 40 uur? En spreek jij zowel Nederlands als Engels in woord en schrift? Dan zoeken wij jou.

Vanwege het plotseling wegvallen van een vaste medewerker zijn wij dringend op zoek naar een medewerker klantenservice met ervaring in de logistiek. Als administratief medewerker / customer service ga jij je bezighouden met inkomende lijnen, administratieve taken en ga jij fungeren als 'spin in het web' voor diverse afdelingen. Jouw taak gaat zijn dat jij zoveel mogelijk vragen van klanten kan ondervangen.

Omdat inwerken in een korte tijd moet gebeuren, is ervaren belangrijk voor deze positie. In een korte tijd wordt jij klaar gestoomd om zelfstandig mee te draaien.

kan jij jezelf terugvinden in de volgende functie eisen?

 • Per direct beschikbaar?
 • Stressbestendig?
 • Multitasking in de breedste zin van het woord?
 • Oplossingsgericht denken?
 • Communicatief vaardig?
 • Spreekt en schrijft zowel Engels als Nederlandse taal?
 • Stel jij jezelf flexibel op?
 • Beschik jij over eigen vervoer? (ivm bereikbaarheid werklocatie)
  Beantwoord jij bovenstaande vragen met 'Ja!'? Solliciteer en wij nemen volgende week al contact met jou op!

Geodis, een wereldwijde leider in Transport en Logistiek, ondersteunt haar klanten in Nederland met maatwerkoplossingen voor een breed scala aan diensten: Landtransport, Freight Forwarding, Contractlogistiek en Express & Pakketbezorging. Door constante vraag en aanbod samen te brengen kom jij een drukke en soms stressvolle werkomgeving te werken.

De locatie Geodis in Almere is moeilijk bereikbaar met openbaar vervoer. Daarom is het belangrijk dat jij over eigen vervoer beschikt. Reis jij vanuit de volgende steden, dan heb jij de volgende reistijd;
Amsterdam - 30 minuten
Utrecht - 30 minuten
Lelystad - 30 minuten
Harderwijk - 30 minuten
Hilversum - 25 minuten

Wij bieden jou de mogelijkheid om zowel part time als full time te gaan werken. De samenwerking zal in ieder geval voor 6 maanden gaan duren, maar de kans is groot dat dit langer gaat duren. Daarom bieden wij jou een contract voor onbepaalde tijd in fase A aan.

Daarnaast bieden wij jou onder andere;

 • Marktconform salaris
 • 8% vakantiegeld
 • 25 vakantiedagen op jaarbasis (o.b.v. fulltime dienstverband)

Geïnteresseerd naar deze baan? Solliciteer direct en wij nemen volgende week al contact met jou op!