Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Klantenservice medewerker

Start People Amsterdam XL

Standplaats
Heerhugowaard
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Callcenter
Vacaturenummer
1AV0051861

Ben jij pro-actief, zelfverzekerd, actieve luisteraar, communicatief sterk? Dan is de functie bij Feenstra in Heerhugowaard iets voor jou!
Wij zijn op zoek naar klantenservice medewerkers.

Het betreft een functie tussen 16 – 40 uur per week met kans op een vaste baan bij goed functioneren.

Tijdens de doorbetaalde trainingsperiode van 3 weken, leer je alle technieken en krijg jij communicatie trainingen zodat jij straks de klanten goed kan helpen. Feenstra gaat jou leren hoe jij als klantenservice medewerker op de juiste manier de vragen kan beantwoorden of de problemen kan oplossen. Ook leer je de systemen van Feenstra kennen. Na de training ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten met een storing aan hun CV ketel. Je luistert tijdens het gesprek goed naar de behoeften van de klant en kan hier goed op inspelen met door de juiste oplossingen te komen. Indien het probleem telefonisch niet verholpen kan worden, zorg jij ervoor dat er een storingsmonteur wordt ingepland. Naast telefonisch contact, heb je ook via de mail contact met klanten.

Ben jij; communicatief vaardig, kan goed samenwerken, bent iemand die zijn talenten laat zien, iemand die zijn mening uit en veel veerkracht heeft, dan zijn wij op zoek naar jou!!

Na de training word jij ingeroosterd op basis van de door jouw doorgegeven beschikbaarheid. Doordat je een rooster 3 weken van te voren krijgt, is het werken als klantenservice medewerker bij Feenstra goed te combineren met je privé leven! De werktijden liggen van maandag tot en met zondag tussen 07:00 en 21.00 uur. Feenstra is ook op feestdagen geopend.
Op fulltime basis, zonder toeslagen, verdien je een bruto maandsalaris van € 1953,- .
Het is van belang dat jij fulltime beschikbaar bent tijdens de trainingsperiode van 3 weken. Dit gebeurt op locatie! Na deze periode ga jij thuiswerken en ben jij flexibel inzetbaar tijdens de openingstijden van Feenstra. Herken jij jezelf in onderstaande punten?

 • Je bent beschikbaar tussen de 16 en de 40 uur per week. Ook kan jij minimaal 2 avonden en 1 weekenddag per week werken;
 • Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
 • Je bent computervaardig en kan multitasken;

Geïnteresseerd geraakt? Solliciteer dan direct! Voor vragen kan je contact opnemen met Start People tel: 020-5641010

Feenstra in Heerhugowaard.

Je gaat natuurlijk werken voor Feenstra als klantenservice medewerker maar wij als Start People blijven betrokken bij je carrière. We doen er alles aan om te zorgen dat jij je happy voelt in je werk!

 • Doorbetaalde trainingsperiode van 3 weken;
 • Uitdagende baan voor langere tijd;
 • Bruto uurloon van €11,27 per uur;
 • Toeslagen op brutosalaris tussen de 15% en 85%;
 • Vakantietoeslag van 8%
 • Tegemoetkoming in reiskosten tot max. bedrag van € 7,88 per dag;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen een ambitieus bedrijf door uitbreiding van skills;
 • Kans op een vaste baan bij goed functioneren;
 • Thuiswerken en dus reistijd besparen!