Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Klantenservice medewerker

Start People Assen Overheid

Standplaats
Assen
Opleiding
HBO
Vakgebied
Overheid
Vacaturenummer
1AV0057017

Krijg jij energie van klantvragen beantwoorden? En wil jij graag een maatschappelijk steentje bijdragen? Dan ben jij de medewerker die wij zoeken voor ons klantteam!

Als medewerker Klantcontact beantwoord jij klantvragen van ondernemers met vragen over agrarische regelingen. Je bent verantwoordelijk voor een snel, duidelijk en vriendelijk gesprek waarin je met behulp van diverse systemen de juiste en volledige informatie verstrekt. Door jouw ervaring met klantcontact weet je hoe je de klanten van deze overheidsinstantie helpt. De ene keer gaat dit om het verstrekken van statusinformatie, een andere keer leg je informatie uit over de betreffende regeling of beantwoord je een vraag over een in te vullen formulier. En ja, soms is het antwoord minder rooskleurig en vertel je dat de klant echt buiten de voorwaarden van de regeling valt.

In eerste instantie word je opgeleid voor het telefonisch beantwoorden van vragen. Op termijn komen daar ook andere klantkanalen bij zoals mail en Live chat. Je krijgt hiervoor een professionele en vakgerichte training die is afgestemd op de regelingen waarvoor jij vragen beantwoordt. Er is begeleiding aanwezig om je goed in te werken en te begeleiden.

In ieder gesprek stel je de klant centraal. Jouw digitale vaardigheden zijn tip top in orde, je hebt een kritische blik en gevoel voor klanten, zodat je weet wat er speelt bij de klanten. Je weet een inhoudelijk of procesantwoord sterk te formuleren. Een weerstandsgesprek? Jij weet hier op een empathische manier mee om te gaan en dit vervolgens ook goed los te laten.

Vandaag is de regeling zo, maar er hoeft maar iets te gebeuren in de maatschappij of in het beleid, en dan kan het morgen weer anders zijn. Je weet hier goed in mee te bewegen en je deze veranderingen snel eigen te maken. Dit komt onder andere door jouw feilloze gevoel voor het leggen van verbanden.

Je werkt, in verband met de coronatijd, na de inwerk- en opleidingsperiode, voornamelijk vanuit huis. Via middelen als MS teams is het mogelijk om contact te hebben met collega’s om elkaar bijvoorbeeld te helpen bij het beantwoorden van een vraag waar je niet direct zelf het antwoord op hebt.

Bij de beantwoording van de vragen van onze klanten verwachten wij van jou dat je in staat bent om jezelf complexe inhoud eigen te maken en mogelijke dwarsverbanden binnen de inhoud te doorzien. Je krijgt een vakinhoudelijke opleiding en verder word je inhoudelijk begeleid door onze specialisten. Je bent in staat om de vraag achter de vraag te doorgronden zodat de klant in een keer wordt geholpen.

Verder beschik je over een afgeronde MBO4 / HBO-opleiding.

De overheidsorganisatie waar je voor gaat werken is een uitvoeringsorganisatie van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. De organisatie voert diverse opdrachten uit voor verschillende andere ministeries. Onze organisatie stimuleert ondernemers bij duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Daarnaast is het de uitvoeringsorganisatie van één van de COVID-19 noodmaatregelen. Het doel van onze organisatie is om kansen van ondernemers te vergroten en hun positie te versterken. Dit doen wij door de dienstverlening aan de ondernemer centraal te stellen. Door de focus te leggen op een slimme organisatie en digitale communicatie, zorgen wij voor een soepele en optimale dienstverlening.

  • Een behulpzame en gezellige werksfeer.
  • Een laptop en mobiel van het werk.
  • Een flexibelcontract van 24 tot 36 uur.
  • Een contract voor 5 maanden met kans op verlenging
  • Werktijden van 8.30 – 17.00 uur.
  • Een professionele en vakgerichte training. Je krijgt een inhoudelijke training zodat onze klanten een inhoudelijk juist antwoord krijgen.
  • Een bruto uurloon van € 14,27.
  • Volledige reiskostenvergoeding voor het OV voor zover dit van toepassing is. De organisatie heeft i.v.m. de corona crisis de insteek gekozen om op termijn hybride te gaan werken waarbij er vergaande mogelijkheden zijn om thuis te werken. Op dit moment is de insteek dat er wordt thuisgewerkt tenzij.