Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Klantenservice Medewerker

Start People Inhouse Services - Zuivel Amersfoort

Standplaats
Amersfoort
Opleiding
HBO
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0060678

Ben jij servicegericht en heb jij affiniteit met de agrarische branche? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor FrieslandCampina in Amersfoort zijn wij op zoek naar een Klantenservice Medewerker, voor zowel parttime als fulltime! Een grote speler in de voedingsmiddelenindustrie.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse communicatie met en dienstverlening aan melkveehouders via telefoon, email en/of andere digitale kanalen zoals ter ondersteuning van hun bedrijfsvoering. Je zal als echte vraagbaak actief zijn. Daarbij draag je zorg voor kwaliteitsmonitoring en de daarbij behorende borging.

 • HBO werk en denkniveau;
 • Agrarische achtergrond is een pré, affiniteit met de sector een must;
 • Communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk);
 • Overtuigingskracht;
 • Ervaring met automatiseringssystemen (MS Office, SAP, CRM);
 • Flexibel;
 • Stressbestendig;
 • Analytisch;
 • Accuraat en punctueel;
 • Inlevingsvermogen-empathie;
 • Teamspeler.

Cooperative Affairs is de schakel tussen de onderneming FrieslandCampina en de ruim 17.000 leden melkveehouders in Nederland, België en Duitsland. De afdeling begeleidt met ca.130 medewerkers de coöperatie en regelt o.a. het transport van melk en afgeleiden daarvan naar en tussen de FrieslandCampina productielocaties, de borging van melkkwaliteit, het contact met en tussen leden-melkveehouders en de communicatie en besluitvorming binnen de coöperatie.
Farmer Support, onderdeel van Farmer Services, is onder andere verantwoordelijk voor het informeren en adviseren van leden-melkveehouders op het gebied van melkproductie, technische en bedrijf gerelateerde vragen en hun relatie met FrieslandCampina. Dit gebeurt binnen de coöperatieve regelingen en de strategie van FrieslandCampina met als doel het garanderen van hoge melkkwaliteit in lijn met relevante wet -en regelgeving en het onderhouden en versterken van de vertrouwensrelatie met leden-melkveehouders.
Als functionaris draag je zorg voor het dagelijks contact per telefoon, email en digitale kanalen zoals Melkweb, met leden-melkveehouders om hen te informeren en/of te adviseren over regelingen, melkkwaliteit, diergezondheid, duurzaamheid en bijv. ledenfinanciering of een luisterend oor te bieden.

Je komt in dienst bij Start People Zuivel (onderdeel van Start People B.V.) en gaat werken voor onze opdrachtgever FrieslandCampina in Amersfoort

Contract: Tijdelijk contract van 6 maanden op uitzendbasis, met de intentie om een langdurige samenwerking aan te gaan.
Aantal uur: Parttime en Fulltime; 24 - 36 uur per week.
Salaris: Tussen € 17,81 en € 21,90 bruto per uur
Reiskostenvergoeding: € 0,19 per kilometer. Dit geldt ook wanneer je met het ov reist. Wij kunnen een maximale vergoeding van € 11,40 per dag bieden.

Deze vacature is vacant voor zowel mannen als vrouwen.