Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Klantenservice medewerker

Start People Nijmegen

Standplaats
Cuijk
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Callcenter
Vacaturenummer
1AV0062794

Ben jij op zoek naar een communicatieve baan, waarbij jij jouw klanten helpt bij vragen en opmerkingen betreft de aanschaf van bouwmaterialen of juist het advies hiervan, dan is dit dé baan voor jou!

Als klantenservice medewerker bij onze opdrachtgever in Cuijk houd jij je bezig met het telefonisch beantwoorden van vragen of opmerkingen van klanten. Dit kan gaan over het aanschaffen van een bouwmateriaal, klachten over de werking van een machine of het verlengen van de duur van de huur van een bepaald materiaal. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het inbound bellen met klanten, het verwerken van deze gegevens in het systeem en het beantwoorden van de mailing.

Jij bent het eerste aanspreekpunt van de organisatie betreft vragen en opmerking van klanten.

Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je beschikken over de volgende competenties:

  • Communicatief vaardig;
  • Nauwkeurig;
  • Kunnen multitasken;
  • Teamplayer;
  • Enige ervaring als klantenservice medewerker is een pré.

Onze opdrachtgever, gevestigd in Cuijk, is materiaalpartner tijdens de ruwbouwfase. Op deze locatie zit ook het kantoor gevestigd van waaruit jij de klantenservice functie zal gaan uitvoeren. Al 50 jaar lang staat het bedrijf met hun opdrachtgevers in dezelfde klei op de bouwplaats. Elke dag zorgen zij voor het juiste materiaal op de juiste locatie. Zij focussen zich op vier productgroepen; betontechniek & toebehoren, steigersystemen, liften & hangbruggen en ondersteuningen.

In deze functie kun je flexibel je uren maken, dit kan zowel overdag als in de avonden, waardoor je zowel parttime als fulltime aan het werk kan.
Je komt te werken in een klein team met een informele sfeer.
Jouw salaris zal gebaseerd zijn op leeftijd en ervaring, gemiddeld loon rond de €11,00 bruto per uur.
Reiskosten wordt vergoedt.
Bij goed functioneren heb je kans op een vast dienstverband.