Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Klantenservice medewerker

Start People Arnhem

Standplaats
Arnhem
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0067446

Hey topper! Ben jij communicatief sterk en vind jij het leuk om mensen te helpen? Ben je graag in gesprek met verschillende klanten? Heb je affiniteit met energie en werk je graag dienstverlenend en servicegericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze opdrachtgever in Arnhem zijn wij op zoek naar een enthousiaste Klantenservice medewerker. Klanten van het bedrijf nemen contact op met jou met verschillende vragen: bijvoorbeeld over een verhuizing, doorgeven van de meterstanden, afsluiten van een contract of energiebesparende mogelijkheden. Het is van belang dat je goed naar de klant luistert en hiermee probeer je achterliggende vragen naar voren te halen, zodat je de klant het beste advies en hulp kunt geven. Dit doe je allemaal via de telefoon, mail of Whatsapp, jij bent dus verantwoordelijk voor het juist afhandelen van elk telefoongesprek. Daarnaast is het ook belangrijk om een optimale klantbeleving te creëren. Dit houdt in dat je ook ideeën en oplossingen kunt bedenken waar de klant nog niet aan gedacht heeft.

  • Je hebt minimaal MBO 4 werk- en denkniveau
  • Je handelt proactief, neemt verantwoordelijkheid en komt je beloftes na
  • Je bent communicatief vaardig en oplossingsgericht
  • Je kunt alleen en zelfstandig werken

Het bedrijf is een energieonderneming die met 6.000 medewerkers ongeveeer 2,6 miljoen klanten bedient in Nederland. Het zet zich in om een betrouwbare, betalbare en zo schoon mogelijke energievoorziening te bieden. Het bedrijf produceert en levert gas, elektriciteit en helpt haar klanten om het energieverbruik te beperken.

  • Een baan voor langere tijd, evt mogelijkheid voor het direct in dienst komen bij Vattenfall na 6 maanden;
  • Salarisindicatie van €12,50 bruto per uur;
  • Een informele sfeer waarbij je werkt in een teamverband;
  • Een gedegen training en coaching tijdens het werk;
  • Reiskostenvergoeding volgens de CAO;