Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Klantenservice medewerker Emobility

Start People Amsterdam XL

Standplaats
Amsterdam
Opleiding
HBO
Vakgebied
Callcenter
Vacaturenummer
1AV0027924

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als medewerker klantenservice? Sta jij open voor een afwisseling in adminsitratieve taken en klantenservice werkzaamheden? Heb jij daarnaast affiniteit met duurzaamheid? Wil jij tot slot graag komen werken in warm team op een fijne werklocatie? Dan is de functie van medewerker klantenservice bij Vattenfall wellicht dé functie voor jou! Lees snel verder voor de gehele vacature van medewerker klantenservice Emobility bij Vattenfall in Amsterdam.

Wat ga jij als medewerker klantenservice Emobility bij Vattenfall doen?

Om half negen ben jij aanwezig op jouw werkplek. Na een goede kop koffie en een praatje met jouw collega's ben jij weer klaar voor een nieuwe werkdag!
Na een kort ochtendoverleg is de stand van zaken weer helder. In jouw mail zie jij dat er nieuwe aanvragen voor elektrische laadpalen zijn binnengekomen. Jij neemt contact op met de aanvrager en geeft meer informatie waar nodig. Als medewerker klantenservice Emobility ben jij verantwoordelijk voor het geven van de juiste informatie over laadpalen afgestemd op de behoefte van de aanvrager. Nadat jij de aanvragen hebt verwerkt in het systeem maak jij de offerte in orde. Op naar meer elektrische rijders! Naast het contact met de klanten sta jij als medewerker klantenservice Emobility in contact met de installeurs van de laadpalen, de fabrikant, aannemers en de gemeente.
Jij bent de schakel tussen de klant en de overige partijen om de aanvraag en plaatsing van de elektrische laadpalen te realiseren. Het betreft een dynamische functie in een warm team. In deze functie heb je een fijne dagelijkse afwisseling tussen administratieve taken en klantenservice werkzaamheden. Kortom, in deze functie ben jij als medewerker Emobility verantwoordelijk voor:

  • Het verwerken van aanvragen en bestellingen;
  • Het beantwoorden van vragen en het geven van advies aan de (toekomstige) klanten;
  • De vragen handel je af per mail en telefoon;
  • Je onderhoudt de communicatie met de overige partijen, denk hierbij aan de gemeente, de monteurs, de fabrikant en de aannemen van de elektrische laadpalen.

Herken jij jezelf in de volgende punten?

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in de klantenservice;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
  • Je bent sociaal, een teamplayer en zoekt gemakkelijk contact!
  • Je hebt bij voorkeur affiniteit met duurzaamheid

Als medewerker klantenservice Emobility ga jij deel uitmaken van het Expert Centre binnen Vattenfall. Het Expert Centre bestaat uit 15 toffe collega's die allemaal deel uitmaken van de Business Unit E-Mobility. Emobility is een snel groeiende en dynamische afdeling. De afdeling Emobility richt zich op Elektrisch Rijden. De afdeling Emobility richt zich op betaalbaar en gemakkelijk elektrisch rijden! Vattenfall ziet dat elektrisch rijden een belangrijke rol speelt bij het verduurzamen van de wereld om ons heen. De afdeling richt zich erop om elektrisch rijden zo zorgeloos mogelijk te maken! Dit doet Vattenfall bijvoorbeeld het grootste oplaadnetwerk van Europa te bouwen. Op de afdeling kom je te werken in een warm team met leuke collega's! Je komt te werken op het hoofdkantoor in Amsterdam. Het hoofdkantoor is gevestigd nabij Bijlmer Arena en is zeer gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Afhankelijk van de ontwikkelingen omtrent corona werk jij afwisselend op kantoor of vanuit huis.

Wij bieden een uitdagende functie voor langere onbepaalde tijd! De functie van medewerker klantenservice is parttime of fulltime te vervullen vanaf 32 uur. De werktijden van deze liggen tussen 08:00 in de ochtend en 20:00 in de avond. Het afstemmen van de werkdagen en tijden zal plaatsvinden in overleg. De start van de functie ligt op dit moment per 12 oktober. Wanneer jij zal starten wordt je uitgebreid ingewerkt op de werkvloer. Het salaris van deze functie ligt op de € 13 bruto per uur! Heb je interesse? Reageer dan snel, we komen graag met je in contact!