Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Klantenservice medewerker ervaren

Start People Amsterdam XL

Standplaats
Heerhugowaard
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Callcenter
Vacaturenummer
1AV0051861

Heb je ervaring in de functie medewerker klantenservice? Ben jij graag het telefonische visitekaartje van de organisatie? Ben jij daarnaast communicatief sterk? Dan is de functie bij Feenstra in Heerhugowaard iets voor jou! Wij zijn op zoek naar ervaren klantenservice medewerkers die vanaf augustus beschikbaar zijn.

Er zijn 2 data om mee te doen aan de speeddate sessies. (speeddate sessie = binnen een vooraf afgesproken tijdsbestek ontmoeten een aantal personen elkaar. Ze krijgen enkele minuten de tijd om elkaar aan tafel face-to-face te spreken. De opdrachtgevers blijven aan hun tafel zitten en de kandidaten rouleren iedere keer als de bel luidt na een bepaald aantal minuten).

 • 12-08-2021
 • 23-08-2021

Vervolgens moet je 3 weken full-time beschikbaar zijn voor het opleidingstraject welke ook in Heerhugowaard plaats vind. De startdatum hiervan is 23-08-2021 of 13-09-2021.

Het betreft een functie tussen 16 – 40 uur per week met kans op een vaste baan bij goed functioneren.

Tijdens de doorbetaalde trainingsperiode van 3 weken, leer je alle technieken en krijg jij communicatie trainingen zodat jij straks de klanten goed kan helpen. Feenstra gaat jou leren hoe jij als klantenservice medewerker op de juiste manier de vragen kan beantwoorden of de problemen kan oplossen. Ook leer je de systemen van Feenstra kennen. Na de training ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten met een storing aan hun CV ketel. Je luistert tijdens het gesprek goed naar de behoeften van de klant en kan hier goed op inspelen met door de juiste oplossingen te komen. Indien het probleem telefonisch niet verholpen kan worden, zorg jij ervoor dat er een storingsmonteur wordt ingepland. Naast telefonisch contact, heb je ook via de mail contact met klanten.

Na de training word jij ingeroosterd op basis van de door jouw doorgegeven beschikbaarheid. Doordat je een rooster 3 weken van te voren krijgt, is het werken als klantenservice medewerker bij Feenstra goed te combineren met je privé leven! De werktijden liggen van maandag tot en met zondag tussen 07:00 en 21.00 uur. Feenstra is ook op feestdagen geopend. Op fulltime basis, zonder toeslagen, verdien je een bruto uurloon van € 14,95.
Het is van belang dat jij fulltime beschikbaar bent tijdens de trainingsperiode van 3 weken. Dit gebeurt op locatie! Na deze periode ga jij thuiswerken en ben jij flexibel inzetbaar tijdens de openingstijden van Feenstra. Herken jij jezelf in onderstaande punten?

 • Je bent beschikbaar tussen de 16 en de 40 uur per week. Ook kan jij minimaal 2 avonden en 1 weekenddag per week werken;
 • Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring als medewerker klantenservice;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
 • Je bent computervaardig en kan multitasken;
 • Kun je ‘s morgens om 8.00 uur in Heerhugowaard zijn en heb je een eigen laptop/pc i.v.m. het thuiswerken.

Geïnteresseerd geraakt? Solliciteer dan direct! Voor vragen kan je contact opnemen met Start People tel: 0299-430476

Al sinds haar ontstaan in 1947 is Feenstra de marktleider op het gebied van installatietechniek en is het enige installatiebedrijf in Nederland met landelijke dekking. Feenstra is hét onafhankelijke energie- en servicebedrijf op het gebied van verwarming, ventilatie, veiligheid en zonne-energie. Cv-ketels, ventilatiesystemen, beveiligingsinstallaties en zonnepanelen van meer dan 800.000 Nederlandse huishoudens worden beheert, verzorgt en onderhoudt door meer dan 1.500 medewerkers. Daarom staat Feenstra altijd klaar voor haar klanten: het hele jaar door 24/7 bereikbaar! Op de afdeling servicecentrum zijn de klantenservice medewerkers het eerste aanspreekpunt voor klanten die een storing aan hun verwarmingsinstallatie hebben. Bovendien maakt Feenstra sinds 2001 onderdeel uit van Vattenfall. Vattenfall is een van de grootste Nederlandse leveranciers van energie, koude en warmte.

De vestiging van Feenstra in Heerhugowaard is goed te bereiken vanuit: Alkmaar, Hoorn, Purmerend, Den Helder en Schagen.

Wat bieden wij jou?

 • Doorbetaalde trainingsperiode van 3 weken;
 • Uitdagende baan voor langere tijd;
 • Bruto uurloon van €14,95 per uur;
 • Toeslagen op brutosalaris tussen de 15% en 85%;
 • Vakantietoeslag van 8%
 • Tegemoetkoming in reiskosten tot max. bedrag van € 7,88 per dag;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen een ambitieus bedrijf door uitbreiding van skills;
 • Kans op een vaste baan bij goed functioneren;
 • Thuiswerken en dus reistijd besparen!