4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Klantenservicemedewerker in (24-40 uur p.w.)

Start People Recruitment Center Noord Oost

Standplaats
Arnhem
Opleiding
MBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0003390

Terwijl de computer wordt opgestart, geniet je nog rustig van je bakje koffie of kopje thee. Ondertussen zet jij je headset op en de dag start! Je bent werkzaam op de afdeling van de klantenservice.

Op de afdeling klantenservice beantwoord je vragen en klachten over een breed scala van onderwerpen via de telefoon. Samen met jou behulpzame collega’s zorg jij voor tevreden klanten. Het is van belang dat je de verantwoordelijkheid hebt om zelf in te schatten hoe lang je nodig hebt om een klant zo goed mogelijk te woord te staan. Het hoofddoel is om de klant binnen 1 gesprek volledig geholpen te hebben.

Naast dat je beschikt over minimaal MBO niveau is het van belang dat je ervaring hebt met klantcontact. Daarnaast is het van belang om aan de volgende punten te voldoen:

  • Je hebt administratieve werkervaring;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.

Voor de vacature klantenservicemedewerker zijn wij op zoek naar verschillende kandidaten voor verschillende, grote organisaties in Arnhem. De vestigingen zijn goed bereikbaar, ook vanuit omliggende steden zoals Nijmegen, Wageningen, Apeldoorn en Ede.

  • De mogelijkheid parttime of fulltime aan de slag te gaan (tijdelijk dienstverband);
  • Een aantrekkelijk salaris vanaf €11,73 (na afronden training €12,54);
  • Uitstekende reiskostenvergoeding;
  • Opleidingstraject op maat;
  • Start People biedt je onbeperkt gebruik te maken van GoodHabitz (online cursussen);
  • Functie is voor langere tijd met doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie!