Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Klantenservicemedewerker parttime

Start People Zwolle Overheid

Standplaats
Zwolle
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Overheid
Vacaturenummer
1AV0051997

Ben jij klantgericht en ben jij op zoek naar een vakantie baan? Kom de zomermaanden (eind juni t/m augustus) werken als klantenservice medewerker voor onze opdrachtgever binnen de Rijksoverheid! Snel schakelen, de hele dag in contact staan met klanten en echt wat kunnen betekenen voor een ander. Dat is waar deze functie om draait.

Als klantenservice medewerker kom jij te werken bij de afsprakenlijn. Jij zorgt ervoor dat er afspraken ingepland worden met alle klanten die langs moeten komen op het kantoor in Zwolle.. Jij belt de klanten op, bespreekt de mogelijkheden voor de afspraak en plant deze in. De reden waarvoor deze klanten langs moeten komen, kan uiteenlopend zijn. Zo kan het zijn dat iemand langs moet komen voor een gesprek of dat hij of zij op afspraak documenten op moet komen halen.

Voor de functie is het belangrijk dat je zowel Nederlands als Engels spreekt. Het kan namelijk voorkomen dat de klant waar jij mee belt, de Nederlandse taal niet of niet goed beheerst.

Reageren op deze vacature kan tot uiterlijk zondag 13 juni.

Voor het uitvoeren van deze functie zijn er een aantal dingen van belang:

  • Het hebben van relevante werkervaring waarin jij contact hebt gehad met klanten;
  • Het beheersen van de Engelse taal;
  • Flexibele beschikbaarheid van 24-36 uur per week;
  • Geen vakantieplannen tussen eind juni en augustus.

Wij zoeken kandidaten die beschikken over minimaal MBO4 werk- en denkniveau. Het hebben van ervaring binnen een callcenter omgeving en/of kennis van wet- en regelgeving op het gebied van het vreemdelingenrecht is een pré maar zeker geen must. Wel is het voor deze functie van belang dat jij uitstekende uitdrukkingsvaardigheden hebt, je systemen en nieuwe kennis snel eigen maakt en geen problemen hebt met werken in een flexibel rooster.

De opdrachtgever waar je komt te werken is landelijk werkzaam binnen het vreemdelingenrecht. Zij dragen zorg voor de juiste uitvoering en check op het vreemdelingenbeleid in Nederland. Ze verzorgen strakke processen voor immigratie en naturalisatie en houden toezicht op voorwaarden. De afdeling waarvoor je komt te werken staat in de 1e lijn in contact met klanten die vragen hebben over deze processen. De afdeling is onderverdeeld in verschillende skills, jij zal gaan starten op de afsprakenlijn. Het kantoor waar de functie open staat is gevestigd in Zwolle. Het is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

  • Een parttime zomerbaan van eind juni tot en met eind augustus (tijdelijk contract van 2 maanden);
  • Een flexibel rooster waar jij tussen de 24 tot 36 uur per week wordt ingepland;
  • Zomerse werktijden tussen 10.00 uur en 15.00 uur;
  • Een bruto loon van €14,27 per uur (€2054,- bruto per maand op basis van 36 uur);
  • Training op het kantoor van de opdrachtgever en daarna werken vanuit huis!
  • Ga je met het openbaar vervoer naar de training? Dan wordt deze volledig vergoedt.

Bevalt de functie je uitstekend? Dan bestaat er een kans dat je na de zomerperiode langer kan blijven!