Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Klantenservicemedewerker zorg parttime

Medi Interim Brabant

Standplaats
Veldhoven
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0064508

Ben jij hulpvaardig en wil je echt wat kunnen betekenen voor anderen? Reageer snel op deze functie van klantenservicemedewerker!

Als klantenservicemedewerker (basiscentralist) analyseer, beoordeel en behandel je binnenkomende (hulp en support)vragen via diverse multimedia kanalen volgens (sterk geprotocolleerde) scripts en kwaliteitsstandaarden. Je verstrekt informatie, behandelt vragen en verzendt berichten naar de betreffende opdrachtgevers en verwijst zo nodig naar een collega. Je handelt gemelde klachten af en registreert deze op een juiste en zorgvuldige manier . je maakt de klanten wegwijs op het gebied van de gezondheidszorg. Je bent verantwoordelijk voor het beheer en verwerking van zorg- en persoonsgegevens en je neemt pro-actief deel aan werkgroepen.

Wat verwachten we van jou voor deze dynamische, zorggerichte, klantenservicefunctie?
Je hebt een afgeronde opleiding op MBO-niveau en bij voorkeur ervaring met klantadvisering op een klantcontactcentrum
Je hebt affiniteit met/kennis van de zorgsector;
Je beschikt over een goed oplossingsgericht vermogen: altijd servicegericht zijn en denken in oplossingen
Je beschikt over een goede typevaardigheid en
Je hebt een vriendelijke, klantgerichte en standvastige houding en beschikt over empatisch vermogen, zoals het kunnen luisteren, tact, indenken/ invoelen, k
Je bent in staat om begrijpelijk en duidelijk te converseren en beschikt over een vriendelijke, klantgerichte en standvastige houding;
Je bent voor minimaal 24 uur per week beschikbaar voor alle diensten. de functie is zowel parttime (minimaal 24 uur) als fulltime in te vullen.

Je komt te werken op de locatie in Veldhoven. Zorg op afstand. Daarvoor zorgen de 150 goed opgeleide en betrouwbare zorgprofessionals van deze organisatie. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dat doen ze met telefonische en online bereikbaarheid, persoonsalarmering, medicatiecontrole en zorg- en leeftechnologie. Zo zijn tienduizenden cliënten van meer dan honderd zorgorganisaties door heel Nederland veilig verbonden met zorg. Er wordt gewerkt met de meest geavanceerde en vooruitstrevende technieken.

De functie is voor minimaal 24 uur per week, waarbij we verder samen het aantal uren bepalen.
Salaris conform cao-VVT, FWG 35 (tussen € 2.068 en € 2.845 bruto per maand).
Je werkdagen en -tijden bepalen we samen. Een goede balans tussen werk en privé vinden we heel belangrijk. Zodat je naast je werk genoeg tijd over houdt voor familie, vrienden en hobby’s.
Een team van deskundige en leuke collega’s en een fijne werksfeer in een maatschappelijk betrokken en innovatieve organisatie.
Je krijgt de kans om jouw talenten en vaardigheden optimaal te benutten en te blijven leren en ontwikkelen via trainingen en (bij)scholingen, onder andere via het gevarieerde aanbod van GoodHabitz.
Fit en gezond blijven vinden we heel belangrijk. Daarom kun je binnen Espria gebruik maken van een uitgebreid aanbod op het gebied van vitaliteit. Vaak gratis of anders met korting.