Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Klinisch begeleider

Start People Medi Interim Noord Nederland

Standplaats
Heerenveen
Opleiding
HBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0028537

Hou je van afwisseling en uitdaging in je werk als klinisch begeleider?

Als klinisch begeleider heb je te maken met crisisopnames en gerichte behandelvragen, wat elke dag weer anders maakt. Bij een (crisis)opname stel jij het verpleegplan op en zorg je samen met je collega’s voor een veilige, duidelijke en ondersteunende omgeving voor de patiënt. Het doel is om zo snel mogelijk een stabiele situatie te creëren.

Je verantwoordelijkheden zijn:

 • Bieden van zorg, ondersteuning en begeleiding aan patiënten bij hun dagelijks functioneren op de afdeling;
 • Vertalen van de behandelplannen in concreet uit te voeren verpleegplannen;
 • Uitvoeren van de verpleegkundige en agogische handelingen/interventies die passen binnen je bevoegdheid;
 • Aanspreekpunt voor verwanten, ouders en behandelaren;
 • Actief deelnemen aan multidisciplinaire overleggen, intervisie en klinische lessen.

Jij kiest bewust voor de stap richting de kliniek. Ervaring met het werken in een klinische setting is mooi meegenomen, maar geen vereiste. Jij denkt in oplossingen en weet dit om te zetten in acties, tevens beschik je over:

 • Een HBO diploma in de zorg zoals bijvoorbeeld: SPH, HBO-V, Pedagogiek of MWD

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze vragen wij uiteraard voor je aan!

Bij deze klinische locatie moet je denken aan een dynamische doelgroep. Patiënten die tijdelijk in de kliniek worden opgenomen voor observatie of behandeling. Iedere patiënt is uniek en heeft een andere problematiek, hulpvraag, competenties en behandeldoelen. Samen met het disciplinaire team, de patiënt zelf en de familie samen werken en er voor zorgen dat het leven van de patiënt weer aangenaam wordt.

Een functie waar geen dag hetzelfde is in een bosrijke omgeving. Je komt terecht in een gemotiveerd en professioneel team dat voor elkaar klaar staat en voor elkaar zorgt. Omdat het een specialistische functie is, word je door je collega’s optimaal ingewerkt en heb je tijdens deze periode een vaste collega als aanspreekpunt. Daarnaast ontvang je:

 • Salaris volgens de cao gehandicaptenzorg, FWG 45 (afhankelijk van de inschaling minimaal €2084,00-€3188,00 bruto per maand)
 • Een fulltime jaarcontract voor 36 uur per week, met bij goed functioneren de mogelijkheid tot verlenging naar een vast dienstverband;
 • Vakantietoeslag over je bruto salaris;
 • Onregelmatigheidstoeslag als je 's avonds, ’s nachts of in het weekend werkt;
 • Reiskostenvergoeding voor woon- werk verkeer van €4,80 netto per dag;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing zoals weerbaarheid, medicatie en epilepsie.
 • De locatie is gevestigd in Beetsterzwaag, circa 15 minuten rijden vanaf Heerenveen of Drachten.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons via telefoonnummer 088- 837 99 40. Hebben wij je enthousiast gemaakt naar deze functie? Leuk! Reageren kan via de onderstaande button 'solliciteren' en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.