Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Koerier rijbewijs B

Start People Ede

Standplaats
Utrecht
Opleiding
MBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0069687

Ben jij opzoek naar een combifunctie als logistiek medewerker en koerier? Kan jij makkelijk schakelen en vind jij het leuk om zelfstandig te werken? Lees dan snel verder!

Jouw werktijden zijn van 06.00 tot 14.00, of van 12.00 tot 20.00 uur vijf dagen in de week van maandag tot en met vrijdag. Je bent als magazijn medewerker binnen dit bedrijf verantwoordelijk voor de inkomende pakketten en het laden en lossen van de containers. Verder help je ook mee aan de lopende band; pakketten scannen en sorteren. In de middag zal jij werkzaamheden als koerier uitvoeren. Dit betekent dat je met een bus onderweg bent om de pakketten in de omgeving van Utrecht te bezorgen.

Tijdens jouw werk als magazijnmedewerker zul je gebruik maken van een heftruck en een EPT. Mocht je geen heftruckcertificaat hebben, dan is dit geen probleem. Via het bedrijf waar je voor gaat werken kun je deze namelijk behalen!

Om voor deze functie in aanmerking te komen dien je te voldoen aan onderstaande eisen:

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • In bezit van je rijbewijs B;
  • Minimaal 18 jaar zijn;
  • In een hectische omgeving kunnen werken;
  • Een VOG kunnen aanvragen.

Het bedrijf is één van de grootste logistieke dienstverleners in de wereld. Wekelijks vervoeren ze miljoenen expresspakketten, documenten en vracht naar meer dan 200 landen. Het bedrijf blijft als maar groeiende, waardoor men blijvend op zoek is naar nieuwe personeel.
Wil jij graag carrière maken binnen de logistieke sector, dan is dit dé geschikte organisatie.

Het bedrijf is gevestigd in Utrecht en is makkelijk te bereiken vanuit: Nieuwegein, Woerden, De Meern en Zeist

  • Een salaris tussen de €12,23 en €14,40;
  • Fulltime functie met kans op een contract voor onbepaalde tijd;
  • Reiskosten vergoeding van €0,019 per km (max. €7,60)
  • Opleidingen binnen het bedrijf