Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Kraakpers chauffeur bedrijfsafval

Start People Transport BGV Eindhoven

Standplaats
Eindhoven
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0055249

Beschik jij over het C-rijbewijs en wil jij de verantwoordelijkheid dragen om Nederland schoon te houden? Word dan kraakpers chauffeur bedrijfsafval! Voor een opdrachtgever – gevestigd in Eindhoven – zoeken wij een chauffeur voor op de kraakpers. Jouw werkdag als kraakpers chauffeur bedrijfsafval begint om 06:00 met een kop koffie. Je werkt eerst een uur met je collega-chauffeur op de standplaats en gaat vervolgens langs adressen in o.a. Oss en Den Bosch om het bedrijfsafval in te zamelen. Bij elk adres zorg je voor een goede administratieve afhandeling van de documenten. Na het laatste adres vervoer je het afval naar de loslocatie en ben jij tussen 16:00 – 17:30 klaar met jouw werkdag. Zie jij jouw kansen al schoon? Solliciteer dan nu!

Voor de functie van kraakpers chauffeur bedrijfsafval ontvang je een fulltime tijdelijk dienstverband met kans op een rechtstreeks óf vast dienstverband bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid.

Ben jij de kraakpers chauffeur bedrijfsafval die zich in onderstaande herkent:

  • Jij bent in het bezit van een geldig rijbewijs C, code 95 en een digitale bestuurderskaart;
  • Jij woont in de omgeving van Eindhoven;
  • Jij bent collegiaal en flexibel ingesteld.

Het is een pré als jij beschikt over een VCA-certificaat. Heb je deze niet? Geen probleem! Vraag dan naar de mogelijkheden bij Start People Transport Eindhoven!

Onze opdrachtgever – gevestigd in Eindhoven – staat voor een toekomst zonder afval. Het hoogwaardig hergebruiken van materialen en duurzaamheid staan hoog in het vaandel. Zij zoeken mensen die niet alleen goed willen doen, maar ook hét goede willen doen.

Bij Start People staan wij klaar voor onze vrachtwagenchauffeurs door middel van een vast contactpersoon en dus persoonlijke aandacht. Deze begeleidt jou tijdens het solliciteren, maar zeker ook er na. Er zijn ook genoeg mogelijkheden om jouw ontwikkeling te bespreken en je daarin verder te helpen.

  • Salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer, schalen liggen tussen €11,80 en €14,93 bruto per uur, exclusief eventuele toeslagen;
  • 8,33% Vakantiegeld, opbouw van verlofuren en pensioenopbouw na 6 maanden;
  • Een eigen contactpersoon om jou loopbaanbegeleiding te bieden;
  • Vrije weekenden m.u.v. inhaalzaterdagen bij feestdagen;
  • Opleidingsmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld het volgen van trainingen voor de vernieuwing van code 95;
  • Online cursussen via GoodHabitz;
  • Jouw salaris nauwkeurig uitbetaald, wekelijks of vierwekelijks. Aan jou de keuze!

Ben jij geïnteresseerd in deze of een andere fulltime óf parttime functie? Aarzel dan niet om Start People Transport Eindhoven in te schakelen.
Je kan ons bereiken op 8309@startpeople.nl of 040-2662300.

De sollicitatieprocedure gaat als volgt:
Na jouw sollicitatie wordt er binnen 24 uur telefonisch contact met je opgenomen.
Na een positief telefoongesprek word je uitgenodigd voor een gesprek op de vestiging bij Start People Transport.
Vervolgens wordt er een gesprek ingepland bij onze opdrachtgever, hier wordt gekeken of er een proef/inwerk dag wordt ingepland of dat je direct aan de slag kan.