Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Kraakpers chauffeur bedrijfsafval

Start People Transport BGV Eindhoven

Standplaats
Tilburg
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0055249

Voel jij je als een vis in het water met een stuur in je handen, rijdend in een mooie vrachtwagen? Lees dan even verder. Wij hebben zojuist deze leuke job beschikbaar gekregen!

Wat kunnen we je vertellen over jou toekomstige werkdag:
Je bent verantwoordelijk voor de inzameling van bedrijfsafval bij diverse klanten.
Gezellig samen rijdend met een collega, bezoek je met met je mooie kraakperswagen diverse klanten in de regio van Tilburg.
Naast het laden en lossen en het onderhouden en schoonhouden van de vrachtwagen, komt er natuurlijk ook klein beetje administratie bij kijken.
Je begint rond 6:00 uur en na het laatste adres vervoer je het afval naar de los-locatie en ben jij rond: 17:30 uur klaar met je werkdag
Je bent het gezicht van onze organisatie, je hebt veel klantcontact en het is dus belangrijk dat je een klantgerichte en vriendelijke instelling hebt.
Als chauffeur bedrijfsafval is het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te werk te gaan, waarbij je altijd het milieu en brandstofverbruik in acht neemt.
In deze functie van chauffeur ben je in de avonden heerlijk vrij, waardoor je genoeg tijd hebt voor het uitvoeren van je hobby's!
Als deze baan je bevalt en onze klant is ook heel tevreden over jou, dan ontvang je na aanvangsperiode een vast contract.

Ben jij net zo enthousiast als ons en zie jij jouw kansen al schoon? laat ons dan even iets horen! Wij willen graag jouw mogelijkheden bespreken.
Neem contact met ons op via telefoonnummer 040-2662300 of stuur een mail naar 8309@startpeople.nl.

Ben jij de kraakpers chauffeur bedrijfsafval die zich in onderstaande herkent:

  • Jij bent in het bezit van een geldig rijbewijs C, code 95 en een digitale bestuurderskaart;
  • Jij woont in de omgeving van Tilburg;
  • Jij bent collegiaal en flexibel ingesteld.

Het is een pré als jij beschikt over een VCA-certificaat. Heb je deze niet? Geen probleem! Vraag dan naar de mogelijkheden bij Start People Transport Eindhoven!

Bij Start People staan wij klaar voor onze vrachtwagenchauffeurs door middel van een vast contactpersoon en dus persoonlijke aandacht. Deze begeleidt jou tijdens het solliciteren, maar zeker ook er na. Er zijn ook genoeg mogelijkheden om jouw ontwikkeling te bespreken en je daarin verder te helpen.

Onze opdrachtgever – gevestigd in Eindhoven – staat voor een toekomst zonder afval. Het hoogwaardig hergebruiken van materialen en duurzaamheid staan hoog in het vaandel. Zij zoeken mensen die niet alleen goed willen doen, maar ook hét goede willen doen.

De sollicitatieprocedure gaat als volgt:
Na jouw sollicitatie wordt er binnen 24 uur telefonisch contact met je opgenomen.
Na een positief telefoongesprek word je uitgenodigd voor een gesprek op de vestiging bij Start People Transport.
Vervolgens wordt er een gesprek ingepland bij onze opdrachtgever, hier wordt gekeken of er een proef/inwerk dag wordt ingepland of dat je direct aan de slag kan.

  • Salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer, schalen liggen tussen €11,80 en €14,93 bruto per uur, exclusief eventuele toeslagen;
  • 8,33% Vakantiegeld, opbouw van verlofuren en pensioenopbouw na 6 maanden;
  • Een eigen contactpersoon om jou loopbaanbegeleiding te bieden;
  • Vrije weekenden m.u.v. inhaalzaterdagen bij feestdagen;
  • Opleidingsmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld het volgen van trainingen voor de vernieuwing van code 95;
  • Online cursussen via GoodHabitz;
  • Jouw salaris nauwkeurig uitbetaald, wekelijks of vierwekelijks. Aan jou de keuze!