Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Kwaliteitsmedewerker

Start People Groningen XL

Standplaats
Buitenpost
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0061447

Ben jij een enthousiaste en daadkrachtige kandidaat met een scherp oog voor kwaliteit en wil je daarbij ook nog eens fulltime een bijdrage leveren aan het groeiende bedrijf Enitor in Buitenpost? Dan is dit de ideale baan voor jou! Voor onze opdrachtgever zoeken we per direct een kwaliteitsmedewerker.
Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit de controle van nieuwe producten. Daarnaast borg je de controles die eerder door de productie zijn uitgevoerd. Je doet dit uiteraard niet alleen maar je komt te werken in een team van 3 collega’s. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het kwaliteitsmanagementsysteem. Andere werkzaamheden bestaan uit:

 • Het afhandelen van klachten;
 • Het onderzoeken van afwijkingen (ook procesmatig);
 • Het verrichten van metingen;
 • De evaluatie van procesbeschrijvingen en houdt je het kwaliteitsboek bij.

Als nieuwe kwaliteitsmedewerker ben jij een gemotiveerde kandidaat die raakvlakken heeft met het vak. Ook staan we open voor kandidaten die niet volledig aan de eisen voldoen. Verder beschik jij over:

 • Affiniteit met techniek en ervaring met extrusie is een pré;
 • Een afgeronde MBO+ technische opleiding;
 • Ervaring met het werken in een productieomgeving met als voorkeur enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.

Als het gaat om de productie van op maat gemaakte kunststofprofielen is Enitor Primo in Buitenpost de meest invloedrijkste fabriek voor klanten in Nederland maar ook daar buiten. Het familiebedrijf is opgericht in 1956. Dit familiegevoel uit zich in een goede en leuke saamhorige werksfeer met daarbij een team van hardwerkend personeel. Wie wil daar nou geen onderdeel van uitmaken?

Enitor levert hun producten aan verschillende klanten en branches. Een product wat je dagelijks tegen komt zijn de prijskaarthouders in de supermarkt. Een ander voorbeeld zijn de afdekpanelen voor zwembaden. De locatie in Buitenpost is gemakkelijk te bereiken vanuit Leeuwarden, Groningen en Drachten. Kom je met de auto? Geen enkel probleem want er is voldoende parkeergelegenheid. In verband met de ochtenddienst is het niet mogelijk met openbaar vervoer te komen.

Een leuke, uitdagende, verantwoordelijke maar ook zeer diverse functie als medewerker kwaliteitsdienst bij één van de toonaangevendste producenten van kunststofprofielen. Verder bieden wij:

 • Een brutoloon van €2400 - €3000 obv 40 uur, afhankelijk van de werkervaring;
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • Een reiskostenvergoeding van €0,13 per km tot maximaal 60 km per dag;
 • Mogelijkheden voor ontwikkeling door middel van trainingen en cursussen.
  Heb je nog vragen? Neem dan snel contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 050-3694310 of enitor@startpeople.nl Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct via de knop!