Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Kwaliteitsmedewerker

Start People Groningen XL

Standplaats
Buitenpost
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0067140

Ga jij voor niets minder dan de allerbeste kwaliteit en wil jij aan de slag als kwaliteitsmedewerker bij Enitor Primo in Buitenpost? Dan is deze vacature echt iets voor jou.
Samen met 3 collega’s zorg jij er voor dat alle (nieuwe) producten wat door middel van extrusie geproduceerd wordt bij Enitor de juiste kwaliteit heeft, voordat het naar de klant gaat. Uiteraard zorg jij voor een correcte kwaliteitscheck, verricht je diverse metingen, zorgt voor een juiste registratie en evaluatie. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor klachtafhandeling vanuit de klanten van Enitor.

Als kwaliteitsmedewerker denk jij mee in de kwaliteitsprocessen, je voert controles uit op grondstoffen en producten van derde partijen en wanneer jij hier een afwijking in vindt zet jij hier de juiste acties op uit. Tot slot instrueer jij je collega’s zodat het proces nog verder geoptimaliseerd wordt en de kwaliteit omhoog gaat.

Het is goed om te weten dat wij een juiste motivatie met de juiste raakvlakken erg belangrijk vinden. Mocht jij niet geheel voldoen aan de eisen, maar heb jij wel de juiste redenen om toch aan de slag te gaan bij Enitor, dagen wij jou uit om ons te verrassen met een top motivatie.

Bij voorkeur beschik je over de volgende capaciteiten:

  • Een technische MBO-diploma;
  • 2 jaar ervaring in een dergelijke functie;
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen functioneren.

Enitor Primo Netherlands is een toonaangevend bedrijf, gespecialiseerd in de productie van op maat gemaakte kunststof profielen. Het is een echt familiebedrijf, opgericht in 1956 en levert profielen voor verschillende branches. Hierbij kan je denken aan de prijskaarthouders in de supermarkt en bijvoorbeeld afdekpanelen voor zwembaden. De locatie in Buitenpost is goed bereikbaar vanuit Leeuwarden, Groningen en Drachten en er is voldoende parkeergelegenheid om met de auto te komen.
Een groot deel van de medewerkers bij Enitor werken er voor langere tijd. Er heerst een no nonsens mentaliteit met veel saamhorigheid waarbij een aanpakker goed in het team past.

Als kwaliteitsmedewerker krijg je een fulltime contract voor onbepaalde tijd, vol uitdagingen en mogelijkheden om te ontwikkelen. Uiteraard bij maak je kans op een vast contract bij goed functioneren.

  • De salarisschaal zit tussen 2400 en 3000 euro, op basis van 40 uur en afhankelijk van je ervaring;
  • De reiskostenvergoeding is 0,13 euro per kilometer;
  • Verschillende trainingen en cursussen ter ontwikkeling.

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Mocht je nog verdere vragen hebben, neem dan contact met ons op via enitor@startpeople.nl of 050-3694310.