Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Kwaliteitsmedewerker

Start People Heerlen XL

Standplaats
Sittard
Opleiding
HBO
Vakgebied
Overheid
Vacaturenummer
1AV0069407

Ben jij goed in het analyseren van problemen? Ben jij oplossingsgericht ingesteld? dan zoeken wij jou!

Start People Heerlen is op zoek naar een kwaliteitsmedewerker voor onze opdrachtgever gemeente Sittard-Geleen.

Als kwaliteitsmedewerker signaleer je over mogelijke (beleids) verbeteringen op het vakgebied en stelt daartoe beleid op, Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en updaten van procesbeschrijvingen (analyse en verbeteren). Je bewaakt de kwaliteit en zorgt voor het verbeteren van de werkprocessen en dienstverlening. Verder voer je kwaliteitscontroles uit en levert input voor Interne Controle. Je geeft advies over deskundigheidsbevordering voor medewerkers en unit en organiseert scholingen om beleid, wet- en regelgeving en jurisprudentie naar de praktijk te vertalen. Verder fungeer je als (juridische) helpdesk voor medewerkers van de unit Burgerzaken. Ook voer je risicoanalyse uit op processen. Je formuleert maatregelen en draagt zorg voor het vertalen naar de praktijk. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de (zelf) audits zoals BRP en PNIK (en ENSIA). Je adviseert en ondersteunt het lijnmanagement op het terrein van bedrijfsvoering, professioneel handelen, dienstverlening en kwaliteitszorg. Ten slotte help je met het opstellen van specifieke rapportages p het vakgebied en/of maken van besluiten.

Dit neem jij mee:

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt (Bij voorkeur) Aantoonbare ervaring in het werkveld
 • Je hebt kennis van de relevante wet- en regelgeving (BRP, BW, AWB, RWN, IPR, HUP, Kieswet, etc.)
 • Je hebt goede sociale vaardigheden
 • Je bent flexibel inzetbaar
 • Zelfstandig kunnen werken
 • Je bent oplossingsgericht en praktisch ingesteld

Competentieprofiel:

 • Verantwoordelijkheid
 • Omgevingsbewustzijn
 • Initiatief
 • Analytisch vermogen
 • Flexibiliteit
 • Daadkrachtig
 • Goede mondeling en schriftelijke communicatie

Op de klantcontactcentrum afdeling vind je een jong, enthousiast team. Je komt te werken met 14 andere collega's op de telefonie afdeling. Ook jouw coördinator is aanwezig. Je kan je als medewerker ontwikkelen binnen de gemeente, je maakt samen met de coördinator een persoonlijk opleidingsplan om jouw ambities naar een droombaan binnen de gemeente werkelijkheid te laten worden.

Een fulltime functie voor 36 uur per week bij gemeente Sittard - Geleen waarbij je word uitgezonden op basis van een fulltime dienstverband. De opdracht gaat van start op 3 januari 2022 en loopt tot 1 juni 2022. Salariëring is ingeschaald in schaal 7 van de gemeentelijke cao en kent een minimum van €2.170,- en een maximum van €3.176,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Verder ontvang jij van ons:
Je ontvangt 8,33% vakantiegeld waarvan je 8% bruto krijgt en 0,33% netto. Bij ons heb je de keuze om per week of per 4 weken betaald te krijgen.
Ruime mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen via de gratis cursussen van GoodHabitz,