Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Kwaliteitsmedewerker MGG Netherlands

Start People Venlo XL

Standplaats
Nijmegen
Opleiding
Overig
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0048581

Als medewerker afdeling kwaliteit voer je de allerlaatste controle aan het product uit voordat deze naar de klant verstuurd wordt.
Je werkzaamheden bestaand onder andere uit:

 • het voeren van visuele controles aan gietstukken,
 • uitvoeren van lektesten volgens werkinstructie
 • herstelwerkzaamheden uitvoeren met kleine handgereedschappen
 • montagewerkzaamheden verrichten aan de gietstukken
 • verpakken van de producten volgens de richtlijnen van de klant.

De werkzaamheden zijn afwisselend zwaar en licht, en daarbij repeterend. Hierbij gaat het om kleine- en grote aluminium producten. Het tillen van een groot product vergt wat lichamelijke kracht, maar het herstellen zelf is geen zwaar lichamelijk werk.

Op de locatie in Nieuw Bergen van MGG Netherlands worden aluminium gietstukken, die gegoten zijn in de gieterij te Tegelen en Stahlhofen (Duitsland), machinaal verspaand en veelal geassembleerd voor de eindklant. De klanten stellen hoge eisen aan hun producten waardoor structuur en borging van de processen een belangrijk onderdeel zijn in het productieproces. Naast het machinaal bewerken (op meer dan 40 CNC bewerkingscentra) spelen werkzaamheden als het wassen en monteren van de producten en het testen van de dichtheid een steeds grotere rol.

Op de afdeling kwaliteit wordt in 2 ploegen gewerkt en het rooster ziet er als volgt uit:
Vroege dienst:
Maandag t/m donderdag 6:00 - 14:30 uur
Vrijdag 6:00 - 13:30 uur
Late dienst
Maandag t/m donderdag 14:30 - 23:00 uur
Vrijdag 13:30 - 21:00 uur
Er wordt wel van je verwacht dat je bereid bent tot het werken in 3 ploegen. Het kan in de toekomst mogelijk zijn dat de afdeling namelijk switcht naar een 3 ploegenrooster.

Secuur werken - aluminium - oog voor details - kritisch - kwaliteit; Als jij je kunt vinden in deze woorden, dan is deze vacature absoluut iets voor jou.
Naast affiniteit met producten voor de automotive industrie verwachten wij van jou:

 • dat je oog hebt voor detail. Je volgt de werkinstructie nauwkeurig, zodat jij garandeert dat de producten die jij hebt bewerkt aan alle normen en eisen voldoen.
 • dat je kunt omgaan met meetgereedschappen zoals bijvoorbeeld een schuifmaat of bereid bent dit te leren
 • dat je verantwoordelijkheid draagt en dat je prima zelfstandig kunt werken.
 • dat je technisch inzicht hebt
 • dat je beschikt over eigen vervoer
 • dat je de Nederlandse, Duitse of Engelse taal beheerst
 • dat je bereid bent om in 2 ploegen te werken (met bereidheid tot werken in 3 ploegen)
 • en niet onbelangrijk: je gemotiveerd, betrouwbaar en leergierig bent!

Op de locatie in Nieuw Bergen worden aluminium gietstukken, die gegoten zijn in de gieterij te Tegelen en Stahlhofen (Duitsland), machinaal verspaand en veelal geassembleerd voor de eindklant.
MGG Netherlands heeft 3 locaties in Nederland en 4 locaties binnen Europa. MGG beheerst de kunst van het vormgeven van vloeibaar aluminium tot complexe gietstukken die mechanisch worden bewerkt en samengesteld tot hoogwaardige producten, die overal ter wereld hun bestemming vinden. Hetzij in trucks, personenauto’s en motorfietsen. Hetzij in CV ketels voor het verwarmen van onze woningen. In onze ziekenhuizen in diverse medisch applicaties. Via de wandcontactdoos omdat MGG zijn bijdrage levert aan de energiesector. Kortom, te veel om op te noemen. MGG is een fabrikant van zeer precieze aluminium gietstukken en assemblages. Vanuit diverse vestigingen in de industriële kernregio’s van Europa werkt MGG aan innovatieve oplossingen voor klanten in veeleisende markten.

Binnen MGG heerst een informele sfeer. Naast het uitvoeren van secure werkzaamheden binnen de afdeling kwaliteit waarbij iedereen geconcentreerd aan het werk is, is er zeker ook ruimte voor een geintje op z'n tijd.

De Sollicitatieprocedure:
Nadat wij jouw sollicitatie hebben ontvangen, nemen wij contact met jou op om even kort de vacature te bespreken. Vervolgens nodigen wij jou uit om een kijkje te komen nemen in de fabriek, zodat je een beeld hebt van het werk en je kunt beslissen of jou deze baan bevalt. Als wij en jij positief zijn, stellen wij jou voor bij de productieleiding. Er zal dan een gesprek plaatsvinden met een teamleider, die beslist of jij zijn team mag komen versterken.

Bij onze opdrachtgever kun je verder verwachten:

 • Je krijgt een warm ontvangst, een presentatie, een rondleiding en instructie op je eerste werkdag.
 • Een baan voor 39 uur per week (full time)
 • Salaris € 12,34 bruto per uur (vanaf 21 jaar) plus 16% ploegentoeslag ( 2-ploegen), dan kom je op € 14.31 bruto per uur
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer (maximaal 100 km per dag)
 • Een baan voor langere tijd (vast werk)
  Uiteraard mag je ook iets van ons verwachten… Bij ons staat persoonlijk contact en goede begeleiding hoog in het vaandel en vinden wij het belangrijk dat jij helemaal op je plek zit.
  Op onze inhouse kantoor bij MGG, kun je voor of na je dienst altijd even binnenlopen als je een vraag hebt.