Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Laborant FrieslandCampina

Start People Inhouse Services - Zuivel Lutjewinkel

Standplaats
Lutjewinkel
Opleiding
MBO
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0059720

Voor FrieslandCampina in Lutjewinkel, in de omgeving van Alkmaar en Heerhugowaard, zijn wij op zoek naar een laborant. Jij draagt zorg voor de kwaliteit van de kaas van Friesland Campina die de hele wereld over gaat!

Jij als laborant voor Friesland Campina Cheese draagt zorg voor het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van grondstoffen, halffabricaten en het eindproduct. Dit doe je doormiddel van controlewerkzaamheden op analytisch en microbiologisch gebied. Daarnaast houd jij je bezig met het kalibreren van meetapparatuur, signaleer en indien mogelijk verhelp jij de storingen aan meetapparatuur en zorg je dat je jouw administratie altijd netjes op orde hebt. Tot slot ben jij verantwoordelijk voor het instrueren van productiemedewerkers van het gebruik van meetapparatuur, begeleid jij uiteindelijk nieuwe medewerkers/stagiaires en beheer jij de voorraad van chemicaliën, glaswerk en de wegwerpartikelen voor het laboratorium gebruik.

Wij vinden het belangrijk dat jij als laborant altijd nauwkeurig te werk gaat, jezelf staande houdt in stresssituaties en goed functioneert in een teamverband!

Verder beschik jij over het volgende:

  • een MBO opleiding richting laboratoriumtechniek of levensmiddelen technologie
  • kennis en beheersing van analyse/meetapparatuur apparatuur
  • beheersing van de Engelse taal
  • affiniteit met microbiologie en chemie
  • op korte termijn beschikbaar

Friesland Campina produceert en verkoopt consumentenproducten als zuiveldranken, kindervoeding, kaas en desserts in een groot aantal Europese landen, in Azië en in Afrika via eigen dochterondernemingen. Daarnaast worden vanuit Nederland wereldwijd zuivelproducten geëxporteerd. Ook worden producten geleverd aan professionele afnemers, waaronder room- en boterproducten aan bakkerijen en horecabedrijven in West-Europa. Friesland Campina verkoopt wereldwijd ingrediënten en halffabricaten voor producenten van kindervoeding, de voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische sector. We beheren de hele keten. Startend op de boerderij tot aan het product bij de consument op tafel. Dat maakt Friesland Campina uniek.

FrieslandCampina is een internationaal bedrijf met een sterk lokaal karakter: mensgericht, benaderbaar en open. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort. Op de locatie in Lutjewinkel wordt Goudse Noord-Hollandse kaas geproduceerd.

Je komt in dienst bij Start People Zuivel (onderdeel van Start People B.V.) en gaat werken voor onze opdrachtgever FrieslandCampina in Lutjewinkel.

Contract: Tijdelijk contract voor een jaar met uitzicht op vast dienstverband bij goed functioneren;
Aantal uur: 36 uur per week (fulltime).
Kans op verlenging? Ja, bij goed functioneren;
Werktijden: volgens dagdienst;
Salaris: vanaf€ 14,48 bruto per uur;
Ploegentoeslag: Eens per 4 weken zal dit een weekenddienst inhouden, waarbij een toeslag van 45% gehanteerd wordt.
Reiskostenvergoeding: € 0,19 per kilometer. Dit geldt ook wanneer je met het OV reist. Wij kunnen een maximale vergoeding van €11,40 per dag bieden.

Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied, met behulp online trainingen (Goodhabitz).

Klinkt dit als jouw droombaan? Solliciteer dan nu!

Deze vacature is vacant voor zowel mannen als vrouwen