Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Laborant kwaliteit

Start People Veendam

Standplaats
Hoogezand
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Laboratorium
Vacaturenummer
1AV0052044

Voor QEW Engineered Rubber in Hoogezand zijn wij op zoek naar een laborant. Wil jij graag werken bij een groeiende fabriek met aandacht voor duurzaamheid? Lees dan snel verder!
Als laborant zorg je voor het testen van het geproduceerde product. De producten die uit de fabriek komen moeten op verschillende onderdelen worden getest. Jij zorgt voor de controle van het product en dat de producten voldoen aan alle kwaliteitseisen. Als je goed bent ingewerkt, kun je ook worden ingezet voor het testen van de nieuw ontwikkelde producten. Op het laboratorium werk je in de 3 ploegen.

Als laborant is het belangrijk dat je enige ervaring hebt met kwaliteitscontroles. Je werkt netjes en je hebt oog voor detail. Verder is het belangrijk dat je altijd let op de veiligheid en orde en netheid op de werkvloer.

Verder zijn de volgende punten van belang:

  • Een mbo opleiding als laborant of aantoonbare werkervaring;
  • Bereid om in 3 ploegen te werken.

Heb jij ervaring op het lab of heb je net je opleiding afgerond? Dan is dit een leuke functie voor jou! Reageer zo snel mogelijk op deze vacature!

QEW Engineered Rubber is een rubberfabriek en is gevestigd in Hoogezand. Ze zijn goed bereikbaar vanuit Groningen en Veendam. De werksfeer bij QEW is erg prettig en gezellig. Je werkt in een team waar de collega's elkaar onderling graag helpen. Je begint als uitzendkracht, maar de bedoeling is om uiteindelijk in vaste dienst te komen. Er wordt intern geen onderscheid gemaakt tussen vast personeel en uitzendkrachten. Iedereen wordt uitgedaagd om mee te denken over verbetervoorstellen en er worden jaarlijks verschillende (interne) cursussen aangeboden. De organisatie investeert in een duurzame manier van produceren en ze zijn continu bezig met verbetering en ontwikkeling.

Als laborant werk je fulltime in 3 ploegen en je kunt goed verdienen. Je krijgt 19,2% ploegentoeslag en een ADV toeslag waardoor het uurloon uitkomt op € 14,40 per uur. Daarnaast krijg je ook nog:

  • 8,33% vakantiegeld;
  • Leuke collega’s;
  • Inlogcodes voor een online portaal met meer dan 100 online trainingen.

Bij goede prestaties zijn er zeker mogelijkheden om een vast contract te krijgen in dienst van de opdrachtgever.